Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bayram namazını Mehmet Ali Tahmazoğlu Camii'nde namazını kılarak, camide ve çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Tahmazoğlu, daha sonra Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu, Karataş Semt Pazarı, Deniz Semt Pazarı, 23 Nisan Uzay Çatılı Pazar alanındaki kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban kesimi için gelen vatandaşlarla bayramlaşan ve sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, vatandaşlarla birlikte kurban keserek Kurban Bayramı coşkusunu birlikte yaşadı.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kurbanlarını kesmeleri için Şahinbey Belediyesi olarak gerekli tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Bu gün mübarek Kurban Bayramı' nın 1. günü, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı' nı kutluyorum. Kurban kesme ibadetlerini yerine getirilmesi için Şahinbey Belediyesi olarak, bayram öncesinden hazırlıklarımızı yaptık, gerekli tedbirleri aldık. Bu günde gördüğünüz gibi 90 adet kesim noktalarımızdan birinde kurban kesim işlemleri devam ediyor. Vatandaşlarımız gönül huzuru içerisinde, usta kasaplar eşliğinde kurbanlarını kesiyorlar, gördüğünüz gibi herhangi bir sıkıntı yok. Temizlik ekiplerimiz çalışıyorlar, Kültür ve Sosyal işleri ekiplerimizle vatandaşlarımıza çay ikram ediyoruz, vatandaşlarımız kurban ibadetlerini kolaylaştırmak adına, kasaplarda kurban kesim işlemlerine devam ediyorlar. Ben tekrar tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum, kestiği kurbanlarında kabul olmasını diliyorum. " dedi. REFERANS