Arslan, bu amaç doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi her zaman daim edeceğiz' dedi.

ŞANFED olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayan Arslan, 'ŞANFED olarak Gaziantep'teki siyasi partileri ziyaret ettik, ülkemiz ve şehrimiz için yapılan projeleri ve yapılması gerekenleri konuştuk. Ziyaretlerimiz devam edecek. Ne derneğimiz nede Federasyonumuz hiçbir şekilde bir siyasi partiye bağlı değil ve hiçbir siyasi partinin de arka bahçesi değildir. Ülkemizin ve kentimizin geleceği için yapılan her güzel işin arkasındayız, arkasında olmaya da devam edeceğiz' dedi.

HALFETİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Halfetililer Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı Düzenlendi. Dernek binasında Düzenlenen toplantıya; Halfetililer Derneği Başkanı ve Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Başkanı Nihat Arslan ile dernek üyeleri katıldı.

DERNEĞİMİZİN AMACI BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

Toplantıda konuşan Halfetililer Derneği Başkanı ve Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Başkanı Nihat Arslan, 'Halfetililer Derneği ve Şanlıurfalılar Federasyonun (ŞANFED) kuruluş amacı birlik ve beraberliği sağlamak. Dernek ve Federasyonumuz kuruluş amacına uygun emin adımlarla ilerliyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek birlik ve beraberliğimizi her zaman daim edeceğiz' dedi.

KENTİN EKONOMİSİNE KATKI SUNMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Gaziantep'te yaklaşık 400 bin Şanlıurfalının yaşadığını belirten Arslan, Urfalıların uzun yıllardan beri Gaziantep'e önemli katkılar sağladığını belirti. Arslan, 'Biz Urfalıyız ama çocuklarımız Gaziantepli. Burada büyüyen çocuklarımız bu kentin değerleri ile büyüyor. Bu anlamda bizim yarımız Urfa yarımız Antep. Biz bu kentin ekonomisine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz' dedi.

EN BÜYÜK ARZUMUZ BİRLİK VE BERABERLİKTİR

Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Arslan, 'Dernek ve federasyon olarak en büyük arzumuz birlik ve beraberliktir. Her birimizin farklı yaşam biçimleri, düşünce tarzları, dünya görüşleri olabilir ama bizim ortak paydamız Halfeti ve Gaziantep'tir. Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar olarak kentimizin geleceği için elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Burada bulunan hemşerilerimize öncülük ederek kentimizin başarılarına başarı katmak için çalışıyoruz. Pandemiden dolayı hayata geçiremediğimiz çalışmaları inşallah pandemiden sonra hayata geçireceğiz' dedi.

ŞANFED HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR

Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayan Arslan, 'Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) olarak Gaziantep'teki siyasi partileri ziyaret ettik, etmeye devam edeceğiz çünkü burası bir siyasi partiye bağlı olan bir yer değil. Bizim derneğimiz ve Federasyonumuz hiçbir şekilde bir siyasi partiye bağlı değil ve hiçbir siyasi partinin de arka bahçesi değildir. Ama Gaziantep ve Halfeti için yapılan her güzel işin arkasındayız, arkasında olmaya da devam edeceğiz' dedi.

URFALILAR SIRA GECESİNDE BULUŞACAK

Pandemiden kaynaklı uzun süredir bir araya gelemediklerini belirten Arslan, Cuma günü Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde Gaziantep'te düzenlenecek Sıra Gecesi programıyla yeniden bir araya geleceklerini belirtti. Tüm halkı Sıra Gecesi programına davet eden Arslan, 'Pandemiden kaynaklı uzun süredir bir araya gelemedik. Büyükşehir belediyesinin öncülüğünde kentteki Urfalıların kaynaşması için 30 Ağustos Cuma günü Gaziantep'te bir sıra gecesi düzenleyeceğiz. Sıra gecesi programa verdiği destekler için başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sıra gecesi programımız Saklı Bahçe'de akşam saat 20.00'da başlayacak. Bütün Urfalı hemşerilerimizi davet ediyoruz' diye konuştu.

BAHRİ UÇAR