Uzun yıllardır Gaziantep'te deneyimi başarısı ve vizyonu ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Uygar Okulları , okul öncesinden başlayarak tüm kademelerde deneyimli öğretmen kadrosuyla Gaziantep'in eğitimine değer katmaya devam ediyor.

Eğitime başka bir bakış açısı kazandıran Gaziantep Uygar Okulları öğretmenleri, öğretmenin toplumda ki yerini, önemini vurgulamak, saygınlığını arttırmak, öğretmenler arasındaki sevgi, saygı, dayanışma bilincini kuvvetlendirmek için Aykanat VIP'de bir araya geldiler.

27 Kasım Cumartesi Saat 19.30'da düzenlenen yemeğe Uygar Eğitim Kurumları Yöneticileri, bütün öğretmenler ve okul çalışanları katıldı.

Yemek Uygar Okulları Genel Müdürü Timur Alas'ın açılış konuşmasıyla başladı. Alas : '' Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bu yolu sizlerle yürümekten gurur duyuyoruz.'' Diyerek öğretmenleri onure etti.Ardından tüm yöneticiler, öğretmenler ve çalışanlar birlikte akşam yemeği yiyerek gece geç saatlere kadar eğlendiler. Gece sonunda mutlulukları gözlerinden okunan öğretmenler okul yöneticilerine teşekkür ettiler.