Her ay bir ilçede yapılan toplantının düzenli olarak devam edeceğini ve sorunlarla yakinen ilgileneceğini belirten Gül; “Memnuniyetle gördüm ki sorunlar ya çözülmüş yada çözülmek üzere.Her muhtarımızın sorunuyla ilgilenmek bizim görevimiz" dedi.

Vali Davut Gül başkanlığında İbn-i Sina Mahallesi Şahinbey Belediyesi Bilim Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda muhtarlara tek tek söz veren Vali Davut Gül, talep ve önerileri dinledi. Kurum müdürlerinden de bilgiler alan Gül, sorunların mevzuat çerçevesinde çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını ve toplantıların tekrarlanacağını belirterek yapılan çalışmaları takip edileceğini söyledi.

Vatandaşlara hizmetin ulaşmasında muhtarın önemli rolü olduğunu dile getiren Gül; “Hem hizmetler ulaşırken hem de vatandaşın derdine çözüm aranırken sizlerden yararlanılıyor. Dolayısıyla muhtarlarımızın her birini önemsiyoruz, sorunların çözümü için ben dahil herkes gerekeni yapmaktadır ve yapacaktır. Önemli olan taleplerin makul, çözüm yolunun doğru kanaldan iletilmesidir" dedi.

Haftanın Salı günleri muhtarları dinlemek üzere isteyen muhtarlara randevu vereceğini belirten Gül, Gaziantep'in genel gelişimine bağlı olarak yereldeki sorunlarının da büyük ölçüde çözülmüş olmasını görmekten mutlu olduğunu kaydetti.

Vali Gül, muhtarlara işbirliği ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

DHA