Yeni yönetimi ile açıklama yapan Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanlığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz Doğu Akdeniz’de, Kuzey Kıbrıs’ta, Kuzey Irak’ta, Mavi Vatanımızda bir vatan savaşı koşullarındadır. Vatan Savaşının kesin zafere ulaştırılması, terör örgütlerinin temizlenmesi ve vatan bütünlüğünün sağlanması için doğru program, siyaset ve eylem çizgisine sahip olan tek partiyiz ve Türkiye’nin bu mücadelesinde rota çiziyoruz. Diyarbakır Analarının Türkiye’yi ayağa kaldıran mücadelesinde en öndeyiz.

Türkiye’nin Atlantik denetiminden kurtularak zincirlerini kırmasıyla ülkemizin Avrasya’ya yerleşme sürecine büyük katkılarda bulunan partiyiz.

Vatan Partisi, yakın geçmişte Silivri duvarlarını yıkmış, emperyalist merkezlerin parlamentolarında alınan sözde Ermeni soykırımı kararlarını AİHM’de mahkûm etmiş, kahraman ordumuzun ve milletimizin, ABD merkezli FETÖ Gladyosunun darbe girişimini bastırmasında önemli rol üstlenmiştir.

Türkiye Üretim Devriminin eşiğindedir. 1980’lerden bu yana uygulanan borçlanma ekonomisi iflas etmiştir. Çöken İhracat Odaklı Ekonominin yerine Üretim ve İstihdam Odaklı Ekonominin kuruluşuna bir an önce, devrimci millî ruhla başlamak gerekir. İşçi ve çiftçiden sanayici ve tüccara kadar bütün üretici sınıfları birleştiren bir hükümet, ancak böyle bir hükümet, emeği ve millî sermayeyi kamu önderliğinde seferber eder ve Karma Ekonomiyi uygulayabilir.

Önümüzdeki Ekonomik Programın temel sloganı şudur: Üretici baş tacı.

Üreten ve Bağımsız Türkiye programını hayata geçirmek için, milletin büyük güçlerini birleştiren ve zorlukları paylaştıran bir hükümet, önümüzdeki sürecin biricik çözümüdür. Üretim Devrimi ve Türkiye’nin güvenliği, Üreticilerin Millî Hükümeti yönetiminde başarılacaktır.

Anahtar güç Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi, Üretim Devrimi Programı, Vatan Savaşından Millî Hükümete stratejisi, çözüme odaklı gerçekçi siyasetleri, Milletimizi kucaklayan ve Türkiye’yi Avrasya ülkeleriyle birleştiren başarılı pratiği, zorlukları yenmedeki tecrübe ve kadro birikimi, geleceğimizi emanet edebileceğimiz örgütlü gençlik gücüyle Üreticilerin Millî Hükümetine tarihsel değerde katkılarda bulunmaya hazırdır. Türk Milleti, Ergenekon Destanında olduğu gibi, büyük bir seferberlikle, körükleri çalıştıracak, dağları yaracak ve bu zorlukların içinden aydınlıklara ulaşacaktır. Ergenekon’daki demirci, Vatan Partisi’dir.

Vatan Partisi’ni iktidar yapma hedefiyle Gaziantep’te görev başındayız.””