GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu çalışanları tarafından yapılan oylamalar sonucu yılın en başarılı akademik ve idari personelleri belli oldu. Akademide; 1.Öğretim Görevlisi Ömer Uçtu, 2. Öğretim Görevlisi Eyüp Çakı 3. Öğretim Görevlisi Adem Mert oldu. İdari Personelde; 1. Erdem Çamur, 2. Dilek Şimşek, 3. Mahmut Akar oldu. 'Yılın Personeli' seçilen çalışanlara, GAÜN üst yönetimi ödüllerini takdim etti.

MUTLULUĞUNUZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunun, bu uygulamayla farkını bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyerek, kampüsün genelinde buna benzer çalışmalar yürüteceklerini belirtti. KonuşmasındaNaci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulundanövgüye bahseden Prof. Dr. Özaydın, 'Sizlerle çalışmaktan son derece mutluyuz, umarım sizler de mutlusunuzdur. Mutluluğunuz bizim için çok önemli, yönetim olarak her zaman personelin yanında olacağız. Geçmiş yönetimden bayrağı aldık daha da yukarılara taşımayı düşünüyoruz. Barışçıl bir şekilde aramızda rekabeti oluşturarak, çıtayı yükselteceğiz'şeklinde konuştu.

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunu kampüsleştirerek cazibe merkezi haline dönüştürmek istediklerini dile getiren Prof. Dr. Özaydın,'Buraya öğrenci yurdu, spor salonları, öğrencilerin zaman geçireceği kafeler ve daha fazla ders çalışmak için kütüphaneler açarak büyütmek istiyoruz. Öğrencilerimizin haftanın 3 günü teorik eğitim 2 günü de uygulamalı eğitim alması için uğraşacağız' dedi.

ÜRETME NOKTASINDA SON DERECE ÖNEMLİ BİR YER

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat,'Naci Topçuoğlu, meslek yüksekokulları içeresinde göz bebeğimiz. Buraya her ziyaretimde gurur ve mutlulukla ayrıldım. Bunda hepinizin emeği var. Benim gözümde hepiniz yılın personelisiniz' derken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ise'İnsanların en faziletlisi insanlara faydalı olandır' ilkesinden hareket ettiklerini söyleyerek,Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunun üretme noktasında son derece önemli bir yer olduğunu ifade etti.

Ödül alan akademik ve idari personeli tebrik eden Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Yakar, motivasyon konusunda bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurguladı.