

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Gaziantepspor'un golünü atan Bekir Ozan Has, 10 kişiyle Kadıköy'de mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi.
Bekir Ozan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maça iyi başladıkların ve golü bulduklarını kaydederek, ''İlk yarı mükemmele yakın futbol oynadık. İlk yarının sonunda gördüğümüz kırmızı kartla, ikinci yarıya 10 kişi başladık. 10 kişiyle burada mücadele etmek kolay değil, sonunda kaybettik'' dedi.
Kerim Zengin'in ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili ise Bekir Ozan Has, şunları ifade etti: ''Kerim'e gösterilen ilk sarı karttan sonra yaptığı ilk harekette ikinci sarı kart çıktı. Acaba Fenerbahçeli futbolcu yapsaydı aynı hareketi, sarı kart verebilir miydi- Ben pek verebileceğini düşünmüyorum. Başka takımlar olunca kartlar kolay çıkıyor. Hakem baskı altında kaldı. Bir dakika önce hakeme 'Etki altında kalma' dedim. 'Sen beni tanıyorsun etki altında kalmam mümkün değil' dedi. Ama taraftarların baskısı ve Fenerbahçeli futbolcuların tepkisiyle kartı gösterdi.''
FENERBAHÇELİ YAPSAYDI?
Bekir Ozan, bir gazetecinin ''Pozisyonu gördün mü'' sorusu üzerine, ''Pozisyonu görmedim. Sarı kart mıydı, bilmiyorum. Ama Fenerbahçe'ye çıkar mıydı- Hakem futbolcuyu koruyabilirdi. Arkadan bir müdahale var, ama vermese kim ne diyebilirdi. Fenerbahçeli futbolcu yapsa kimse bir şey söylemezdi'' diye konuştu.
GOLLERİNİN YARISINI FENERBAHÇE'YE ATTI
Öte yandan Şükrü Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Gaziantepspor'da karşılaşmanın ilk, takımının ise tek golünü kaydeden Bekir Ozan Has, 2008-09 sezonunda da Bursaspor formasıyla yine Kadıköy'de Fenerbahçe'ye gol atmayı başarmıştı. Sezon başında Bursaspor takımından Gaziantepspor'a gelen Bekir Ozan Has, yeni takımında ilk golünü Fenerbahçe karşısında buldu. Bekir Ozan bu golle beraber Fenerbahçe'ye Şükrü Saraçoğlu stadında 2.kez gol atmış oldu. Bekir Ozan, Bursaspor formasıyla 2008-09 sezonu 8.haftasında Fenerbahçe'nin 5-2 kazandığı maçta 1 gol atmıştı. Bekir Ozan Has, Süper Lig kariyeri boyunca oynadığı 98 maçta 4 gol atarken bu gollerin 2 tanesini Fenerbahçe karşısında buldu.