PİYASALAR
  • Dolar
  • Artis var
  • 1.8260 TL
  • Euro
  • Artis var
  • 2.3260 TL
  • IMKB
  • Artis veya dss yok
  • 0.0000
  • Altın
  • Artis var
  • 92.9460 TL
RÖPORTAJLAR
E - GAZETE
referansgazetesi.com.tr online gazete oku SAYI-488
Resmi İlan
Ana Sayfa                                                               
İşte Federasyonun yeni kararı!
10 Ocak 2012, Salı

Futbol Federasyonu play-off dışında kalan takımlara gelir sağlamak için sezon bitiminde Futbolda Bahar Kupası düzenleyecek
Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki Futbol Federasyonu play-off'tan sonra bir başka yeniliği daha getiriyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Süper Lig'de 34 hafta sonunda 4 takım Play-Off Şampiyonluk grubu, 4 takımlı Play-Off Avrupa Ligi Grubu dışında kalan diğer 10 takım arasında Bahar Kupası adı altında yeni bir organizasyon düzenlenecek.

Böylece bu iki play-off grubu dışında kalan takımlar sezonu erken kapatmamış olacak. Küme düşen 3 takımın da katılacağı 10 kulüp lig usulü birbirleriyle karşılaşacak. Galibiyet ve beraberlik sonunda alınan puanlara göre takımlar para kazanacağı gibi sponsor ve naklen yayınlardan da gelir elde edebilecek. İddaa ve Spor- Toto'dan da isim hakları nedeniyle gelir elde edilecek. Bahar Kupası'nda Futbol Müsabaka Disiplin Talimatı aynen geçerli olacak. Sarı ve kırmızı kart uygulaması sürecek, fair- Play uygulaması da yapılacak ve ödül verilecek.

"SPOR" kategorisine ait diğer haberler
Sapara 27 numaralı forma » "Gaziantepspor'un yeni transferi Marek Sa…" Fenerbahçe'yi böyle kurt » "Federasyonun UEFA'nın da kabul göreceği …" Akın defteri kapandı » "Gaziantepspor'un anlaşma sağladığı İbrah…" Büyükşehir hırs küpü » "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Ziraa…" Başarının ardı arkası ke » "Gaziantep'te düzenlenen Küçük Erkekler M…" Fenerbahçe 3, Gazianteps » "Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Ga…" İşte Federasyonun yeni k » "Futbol Federasyonu play-off dışında kala…" Rize maçı Süleyman Abay » "Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmal…" Şahinbey Belediye Gençli » "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü…" Şahin’in aklı Galatasara » "Gaziantepspor'un resmi sitesinden duyurd…" Her şey alt üst oldu!!! » "Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah …" Gaziantepspor 9 kişi tam » "Fenerbahçe karşısında oldukça iyi bir il…" Bekir Ozan kaçırmadı » "Önceki gün Fenerbahçe ile karşı karşıya …" Saat kontrolü » "Maçın 64. dakikasında Gaziantepspor'dan …" Başkan 2-1'de terketti » "Takımının Fenerbahçe ile oynadığı maçı, …" Sapara ilk maçına çıktı! » "Gaziantepspor’un yeni transferi Marek Sa…" Hakeme, ‘baskı altında k » "Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1…" Arapsaçına döndü! » "Ankaragücü'nde Başkan Altınyuva, Turgut …" Gaziantep'i temsil edece » "Liverpool Kulübü ile TRT'nin düzenlediği…" Gaziantepspor Kupada tur » "Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. …" Çok rahat kazanırdık ama » "Fenerbahçe karşısında siftah yapan ve oy…" F.Bahçeli yöneticiler, U » "UEFA yetkilileri Fenerbahçe'den CAS'ta d…" O ikna oldu! Terim istem » "G.Saray Başkanı Aysal, Flamengo’da oynay…" Umutları bitmedi ama… » "Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Ban…" Bu takıma çok güveniyoru » "Gaziantepspor Başkanı Kızıl; “Ligdeki ye…" Gaziantepspor'da Hamroun » "Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziante…" Bahaneye gerek yok » "Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Çay…" Sezer Badur Gaziantepspo » "Gaziantepspor Kulübü, Trabzonspor'dan sö…" Fadıloğlu: "Satrancın bi » "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayra…" Küçükler Badminton Türki » "Gaziantep birincisi olarak Mersin’de düz…"
GAZETE MANŞETLERİ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HAFTANIN ANKETİ
Sizce yeni yapılacak anasaya değişikliğinde türbanla ilgili bir değişiklik yapılmalı mı
Evet
Hayır
Karasızım
Bilmiyorum