Şahinbey İlçe Başkanımız Av.Hasan Teke'nin Başkanlığında toplantılarımızı tele konferans ile gerçekleştiriyoruz. Sayın İlçe Başkanımız toplantımıza Ankara'dan bir misafirimiz olacağını bize söyledi ama isim vermedi. Yönetim toplantımız başladığında çok sevdiğim ağabeyim, kardeşim milletvekilim Nizip'imizin yetiştirdiği gönül adamı, insana insan olduğu için değer veren hiçbir zaman ben kelimesini kullanmayan ve hep biz diyen bir dava adamı Sayın Vekilim ALİ ŞAHİN Kardeşim toplantımıza katıldı. Toplantımız bir saat sürdü. Ali Şahin Vekilim kesintisiz bir şekilde bize sunum yaptı. Bilgi birikimi ile bir saat bize bu davayı anlattı. Keşke zaman olsa da bir saat daha anlatsa idi. O kadar tatlı ve akıcı bir uslup ile anlattı ki hayran kaldık. Hem bize Fen dersi verdi ,hem Din dersi verdi , hem de Reisimizin 19 yıldır kurmuş olduğu davayı anlattı. İnşaAllah bu mikrop virüs ortadan kalkar kalkmaz İlçe Başkanımız Av.Hasan Teke Başkanımız ve Milletvekilimiz Sayın Ali Şahin’e, Kültür Merkezi Salonumuz'da çok kapsamlı konferans verdireceğiz. İnşaAllah ben şunu çok iyi biliyorum ki bilgiler paylaşıldıkça büyür. Ali Şahin Vekilim de bu bilgilerini bizimle paylaştığında bilgisinin zekatını verecek inşaAllah.

İşte bu dava 19 yıldır ayakta ise Cumhurbaşkanımızın birbirinden önemli vekillerle yol haritasını çizmesidir. Allah Reisimize uzun ve sağlıklı ömür versin. Onun yanında olmak herkese nasip olmaz. Bizler çok şanslı insanlarız ve ben şuna inanan birisiyim. 2023 yılına çok daha güçlü gireceğiz. Reisimizin gözünün içine bakan garip guraba ülkeler ve insanlar var.

Reisimizin yola çıkarken İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN anlayışı ile biz de yol haritamızı o şekilde çizmiş bulunmaktayız.
Sevgi, saygı ve muhabbetlerimizle...