Cinsel istismar, kişinin başkaları tarafından cinsel olarak kötüye kullanılması, suiistimal edilmesi, istemediği halde başkalarının cinsel yönelimlerine hedef olması durumudur. Açıklamada da dediği gibi istemeden, zorla ve zorlayarak karşıdaki varlığa ruhen ve bedenen zarar vermektir.

Günlerdir ülkede gündem olan bir konuya değineceğim. Bir erkek olarak utanarak ve üzülerek bu konuya değineceğim. Küçük yaşta ki çocuklara insan bile demeye dilimin varmadığı, insanlıktan nasibini almamış, insanlık damarı çatlamış şeref yoksunu mahlûklar bu aralar ülkede bayağı bir gündem oldular. Küçük yaşta ki çocuklara hayvani duygularını utanmadan, iğrenmeden tatmin etmeye çalışan bu canilerin bendenizin düşüncesi kesinlikle ve kesinlikle 'idamdır!'

Çok uzağa gitmeyeceğim, 2019 Mayıs ayında henüz 1,5 yaşında olan Samsunlu Ecrin Kurnaz'ın cesedi parçalanmış bir şekilde ormanlık alanda bulundu ve bunu yapanın üvey amcası olduğu iddiaları ortalığı kasıp kavurmaktadır. Geçen yıl (2018) Ankara/Polatlı'da 8 yaşındaki minik Eylül'e yine bir cani tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra öldürülüp cesedi boş bir araziye bırakıldı. Yine Ağrı'da 2018 yılında amcası tarafından öldürülen minik Leyla'nın siması hala akıllardaki yerini korumaktadır. Son olarak Manisa'da henüz üç buçuk yaşında olan komşusu tarafından cinsel istismara uğrayıp öldürülen Irmak Kupal'ın annesinin feryadı eminim hala kulaklarınızda çınlamaktadır.

Soruyorum şimdi size bu masum çocukların suçu neydi? Çocuk olmak mı, yoksa korumasız bir melek olmak mı? Nereye kadar gidecek bu olaylar daha kaç Leyla, kaç Ecrin, kaç Irmak ölecek! Bu ve bunun gibi canilere yaşama hakkı tanımak sizce doğru mudur? Öldürdüğü masum bedenlerin aileleri ile aynı havayı teneffüs etmesi bile suç değil mi?

Türkiye halkının tek düşünce altında buluştu nokta 'idam' düşüncesidir. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu bir demecinde, idam eğer meclisten geçerse ben onaylarım sözleri dün gibi aklımda. Meclis'in tasarı olarak gündeme getirdiği konu ise 'hadım etmek' düşüncesi oldu ve oda sadece düşüncede kaldı. Hala Leylalar, Ecrinler, Irmaklar ölüyor! Devlet büyüklerinin buna artık bir çözüm bulmaları gerekiyor. Bu canilere en uygun çözüm ise başta da dediğim gibi idamdır. Kim ne derse desin, yok Avrupa böyle diyor, yok BM böyle diyor, yok elinoğlu onu diyor. Onların çocukları ölmüyor' Onların Leylası, Ecrini, Irmağı ölmüyor! Olan yine bize oluyor, bize zararı dokunuyor. Artık bu canilere dur demek lazım, ne gerekiyorsa yapılsın, idamsa idam, hadımsa hadım ama bir şeyler yapılsın. Ülkede artık ne kadınlarımız, ne kızlarımız, ne de kız çocuklarımız rahat rahat dışarı çıkabiliyor. Burası Türkiye!