Bilindiği üzere tüm dünyada bir ekonomik kriz var. Ben şahsen bu ekonomik krizin de korona virüs gibi sun-î olduğu kanaatindeyim. Yani küresel çetelerin, ulusal yönetimleri bitirip küresel yönetime geçiş için ikinci bir adım… Dikkat edin bu adımların çok değişik vesiyonları da sıradadır. Tüm bunlar, insanlığı küresel çetelere teslim olmaya zorlama operasyonu. Çünkü insanların canına tak etmeli ki insanlar; “yeter artık, bu gitsin de kim gelirse gelsin” demeye başlasınlar. İnsanlar kendilerinden olan yöneticileri kaybettikleri zaman ise iş işten geçmiş olacaktır. Artık herkes paganist küresel çetelerin sadece köleleri değil kulları da olmuş olacaklar.

Küresel güçlerin derdi, sadece insanların ceplerindeki paraları, sahip oldukları arazileri değil, halkların bizzat kendileridir. Evet evet, pagan çeteler kendilerini kainatın sahibi gibi görüyorlar. Haşa! “Tanrı insanı yaratırken malzemeden çalmış” Biz eksiksiz bir insan türü yaratacağız diyorlar. İnsanı bir nevi biyonik robotlara çevirmek istiyorlar. Çipli insanlar, laboratuvarlarda üretilmiş sun-î etle, sun-î sütle, sun-î pirinçle, sun-î meyve ve sebzelerle beslenen sun-î insanlar üretme planları devam ediyor. Hatta neslimizi; beni, seni, onu, sabah akşam bir iki vitamin tabletle beslenecek biyonik robotlara çevirmek istiyorlar.

Peki bu çakma ilahlar! Bunu başaracaklar mı? Elbette hayır. Ama bunun planlarını bir asır önceden yapmış ve adım adım devam ediyorlar. Bir yere kadar da gelmiş durumdadırlar. Asıl kainatın sahibi olan Allah (cc) şimdilik o zalimlere mühlet verirken bizi de imtihan ediyor. Celladına aşık mahkumlar gibi bu zalimlere karşı sessiz kalacak mıyız? Yoksa bunların planlarını başlarına geçirmek için harekete mi geçeceğiz. Eğer biz görevimizi yapıp insanlığı bu beladan kurtarmak için harekete geçersek, imtihanı kazanmış olacağız. Aksi halde Allah (cc) bunların hesabını görecek yiğit kullarını getirecek, bu “çakma ilahların” “modern putların” hesabını onlar eliyle görecektir.

Ey iman edenler! İçinizden kim (ve hangi kesim) dininden (haklı ve hayırlı çizgisinden) geri döner (irtidat eder)se, Allah (yerlerine) Kendisinin onları sevdiği, onların da Kendisini sevdiği; mü’minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı ise ’güçlü, izzetli ve onurlu’ olan, Allah yolunda cihad edip (çaba harcayan) ve (gerçekleri savunmak hususunda hiçbir) kınayıcının kınamasından korkmayan bir topluluk (bir ekip) getirir. İşte bu Allah’ın bir fazlıdır ki, onu dilediğine verir. Allah (rahmetiyle Vâsi) geniş ve kuşatıcıdır, Alîm’dir. (Maide 5/54)

Cüneyt Zapsu’nun 2018 Davos toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı hatırlayalım:

“DAVOS SİYASİ BİR SİRK DEĞİL

“Şimdi “Ayrışmış bir Dünya” deniyor ama aslında çok daha farklı şeyler de var. Çok değişik bir mevzuya değinmek etmek istiyorum.  O da bakın Davos’a G 7'nin 6'sının devlet başkanı burada. 7'si Japonya'nın da bütün bakanları burada.  İçerde az önce konferans merkezinde, Kanada başbakanı tek başına elinde çantasıyla yürüyor, veya yanımdan holde Ürdün Kraliçesi Rayna tek başına geziyor. Bu şekilde bir doğrudur, herkes burada vesair ama World Economic Forum siyasi bir sirk değil sadece. Siyaset değil zaten.'' 

Davos'ta Yapılan Açıklamalar Geleceği Şekillendiriyor

''90'ların başlarında “sistemsel kök hücre” olayı konuşuluyordu. 15 sene sonra dünyada konuşulmaya başlandı. Hatırlıyorum 90'ların başında Bill Gates bugünkü akıllı cep telefonlarımızdan bahsediyordu.  90'ların başlarında daha normal cep telefonu yokken. Hani bizim Nokia'lar falan daha çıkmamışken. World Economic Forum biraz farklı. İzin verirseniz dinleyicilerimiz de seyircilerimize bambaşka bir yönünü anlatayım. Bu sene dikkatimi çeken ve beni de biraz rahatsız eden bir konu aslında Profesör Harari’nin bir oturumuna girdim. Oturumu hakkında bazı notlar aldım. Bugüne kadar çok değil 15-20 sene sonra, sizler kesin yaşarsınız belki. Bizler de yaşarız, insanlar bambaşka bir cins haline gelme durumu var.  Yani bu şu anda yaşadığımız son normal insan jenerasyonu. O kadar hoşuma gitti ki not almaya başladım. Çok değil belki 15 belki 20 sene dedim. Nasıl ki taş devrinden birçok değişik cinsten sonunda bizim cinsimiz yani homosofiyens yaşayabildi. Bundan sonra da bizden sonraki jenerasyonlar da insanlar bağımsız olarak yaşayamayacakları kanaati çıktı ortaya. Küçük bir elit gurup idare edecek insanlığı. Sadece memleketleri değil. Yani bağımsız düşüncelerini kaybetmiş bir insanlıktan bahsediyoruz.'' 

Kurtuluş Yolu Yok

''Tarihe baktığımızda, imparatorluklar hep böyle toprakla ölçülmüş.  İşte Osmanlı İmparatorluğu şöyle bilmem ne imparatorluğu böyle, sonra 200 sene sonra, ilk sanayi devrimi makineler. Makinelerin sahibi, teknolojinin sahibi insanları yönetmiş ve ilk başta toprak sahipleri aristokratlar bir de avamlar. Sonradan kapitalistler, proleterler. Şimdi ise yeni devrim yeniçağ da, ve bu çok çabuk ilerliyor, datanın verilerin sahibi küçük çok çok küçük bir elit grubu olmak tehlikesi var. Diğerleri de idare edilenler.

Nasıl? Burada Profesör Harari enteresan bir insan. Bilenler bilir.  Homosapiens kitabının yazarı. Bizler hala korkuyoruz işte telefonumuz hacklendi, Computerumuz  hacklendi. Artık o geride kalmış bir olay. Verilerimiz hacklenmekle kalmıyor yavaş yavaş beynimiz hacklenmenye başlandı bile.  Şöyle ki beyin dalgaları birtakım biyometrik sensorlerle ölçülmeye başlandı ve bunlar bir elektrik akımlarına çevrilerek, veriler alınıp analiz edilmeye başlandı. Siz kendiniz neyi düşüneceğiniz, birini gördüğünüz an hemen görüyor. Ne düşündüğünüz, ne düşüneceğiz, nasıl reaksiyon verebileceğiniz de anlamaya başladılar.

Yani biyokimyasal Prosesirlar var artık bunu şey yapıyorlar ve şundan da kurtulmak yok yani böyle kurtulamazsınız. Ben bu telefonu kullanmayacağım. Sen kullanmıyorsun yanındaki kullanıyor. Kurtulmanın imkanı yok zaten kurtulamazsınız da. En basit bir misal vereceğim sağlık.  Şimdi siz şu şeyleri takıyoruz.  Ben de takıyorum ara sıra kalbinize ölçüyor. Neye bağlı Samsung telefona değil mi? Onlar bunları bir yerde saklanıyor.  Bütün bu veriler ışık hızıyla gidiyor ve istediğiniz kadar kopyalana biliyor.” (https://www.habervakti.com/cuneyd-zapsu-yeni-dunya-duzenini-boyle-anlatti) Tabi paganist küresel çetelerin emelleri. Ama bir de kainatın sahibi, kadiri mutlak olan Allah (cc) var. En son galip gelecek olan, Allah'ın (cc) planıdır. Bunu tüm sinsi zalimler de elbet görecektir.  Subheneke... Bihamdike... Esteğfiruke...