Biden CİA'ya: "Kovit19 virüsü Çin'de laboratuvarda mı üretildi? Bi araştırın bakalım; bu konuda bir de rapor hazırlayın" diye talimat vermiş.
 
** Zamanında Bush da aynı şekilde "Saddam'ın elinde kimyasal silah varmış, bi araştırın bakalım" talimat vermisti. ** CİA'nın Saddam'ın kimyasal silahları hakkında hazırladığı rapor tüm dünyaya servis edildi, ABD yönetimi hariç hemen hemen tüm dünya buna inandı.
 
** Saddam'ın defteri dürülüp, Irak çökertildikten sonra bizzat böyle bir kimyasal silah bulunmadığını Bush kendisi açıklayarak dünyayı bu konuda kandırdıklarını itiraf etti.
 
* İkinci dünya savaşında Japonya'ya karşı savaş açmak için Pearl Harbor saldırısına çanak tuttu, iki atom bombasıyla japonları dize getirip Pasifik'e yerleşti.
 
** Belki ileride bir gün Afganistan'a çökmek için Eylül saldırılarını kendilerinin tezgahladığını iftiharla ilan ederler. ** Şimdi bu Kovit19 virüsü bahanesiyle Çin'i seytanlaştırarak başına çökebilirler. Fakat bu asla bir askerî çöküş olmaz. Çin'in elinde trilyon dolar değerinde ABD Hazine bonosu var; yani Çin Anerikadan alacaklı...
 
** Yarın bir gün CIA, "VIrus Çin laboratuvarlarında üretildi" diye bir rapor hazırlayıp dünyaya servis ederse, ABD bunu sebep göstererek Çin'den tazminat talebinde bulunur ve kıytırık bir mahkeme kararıyla borcunun üzerine yatar!
 
** Aynı oyunu Halk bankası üzerinden bize de oynuyor. Neymiş efendim? Biz İran ile ticaret yapmışız! Modern zamanların emperyalist haydutluğu böyle oluyor zahir!