Samsung'tan Apple'i kızdıracak bir hareket. Uzun süre konuşulacak bu hareket ile kullanıcılarına bir hizmetini bedava verecek. Apple’ın 199TL fiyat etiketiyle satışa sunulan temizlik bezi sosyal medyada gündem olmuştu. Apple’ın ezeli rakibi Samsung ise misilleme için ücretsiz olarak temizlik bezi dağıtacağını açıkladı.

Apple’ın geçtiğimiz ay yeni Macbook’ları ile tanıtılan 19 dolarlık temizlik bezi, kullanıcıları oldukça şaşırtmayı başarmıştı. Apple’a ufak bir gönderme yapan Samsung, Galaxy Club üyeleri arasında 1.000 kişiye ücretsiz temizlik bezi dağıtacağını açıkladı.

Apple’a şimdi de Samsung ağır gönderme yaptı. Güney Koreli şirket, Almanya’da Galaxy S20 kullanıcılarına temizlik bezi dağıtmaya başladı. ABD’li rakibinin aksine bezi ücretsiz veren Samsung, ölçülerinin de 20 x 20 cm olduğuna vurgu yaptı. Apple’ın Parlatma Bezi 16 x 16 cm boyutlarında.

Temizlik bezi ile Apple’ı hedef alan Samsung, daha öncesinde iPhone 7’den itibaren kaldırılan 3,5mm kulaklık girişini ve çentik kullanımını da eleştirmişti. Bunun yanı sıra şirket üst düzey telefonlarında yüksek ekran kasa oranına ev sahipliği yapıyor olsa da, kulaklık girişini kaldırdı ve yakında çıkacak Galaxy Tab’ın çentikli bir tasarımla geleceği söyleniyor.