Sedat Peker'in kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Çete kurmuş, racon kesmiş, adam tartaklamış, haneye tecavüz etmiş, adam kaldırmış, fidye almış, tahsilat kovalamış, zorla alıkoymuş, uyuşturucu koşturmuş, tefecilik işlerine bakmış, ihaleye fesat karıştırmış, silah satmış, mekanlara çökmüş, haraç almış, işkence etmiş, bahis oynatmış, kumar oynatmış, dolandırıcılık yapmış, kısacası tüm illegal, gayri meşru işleri yapmış bir kravatlı haydut.

*

İşte bu çete reisi üzerinden önce Süleyman Soylu'yu, arkasından da Erdoğan'ı sallayıp düşürmek için bir kötüleme ve iftira kampanyası başlatıldı.

*

ABD başkanı Biden açık açık söylüyor: "15 Temmuz'da darbeyle düşüremedigimiz Erdogan'ı muhalefeti destekleyerek düşüreceğiz!"

*

Muhalefeti desteklemenin kırk tane yolu var! En başta geleniyse Erdoğan'ın vatandaş nezdinde itibarını ve siyasî güvenirligini ortadan kaldırmaktır.

*

128 milyar dolar iftirası tutmayınca devreye Sedat Peker'i soktular. Geçmişte Alaaddin Çakıcı ve Korkmaz Yiğit üzerinden Turkbank yolsuzluğunu kullanarak Mesut Yılmaz ve Güneş Taner'i Yüce divanda yargılatmislardi.

*

Şimdi aynı oyunu Sedat Peker üzerinden Soylu ve Erdoğan'a oynamaya çalışıyorlar. Sedat Peker bu oyunun sahnedeki yüzü, oyunun senaristi, CİA; yönetmeni, FETÖ; süflörü Muhalefet!

*

Oyuna bir de dışarıdan alkış tutanlar var!

Geçen gün sosyal medyada gözüme bir fotoğraf ilişti; onlarca dört çeker pikapın üzerine "Reis Sedat Peker'den Özgür Suriye Ordusuna"  mealinde yazılar konulmuş.

*

Bununla vatandaş nezdinde Sedat Peker köpürtülmesi yapılıyor. Güya vatandaş "Ya adama bak! ÖSO'ya yüzlerce araç hediye etmiş" diyecek!

*

Diyelim ki böyle!

Sedat Paker bu parayı nasıl kazanmış? Elbette alın teri dökerek değil! Allah'ın, Devletin, ahlakın men ettiği her türlü kötü işleri yaparak...

*

Haramda hayır olur mu? Haramda huzur olur mu?

Sedat Peker'in gönderdiği araçlarla ÖSO zafer kazanacak! Öyle mi sanıyorsunuz?

*

Ama olsun! Bu memlekete sayısız hizmeti olan değerli devlet adamlarını ayaklar altına alıp bir mafya liderini patlatmaya çalışmak zilleti herkese nasip olmaz!