Sayın Okuyucularım Sağlıklı Günler Diliyorum Keşke Böyle Bir Yazı Yazmasaydım Şu Anda Öyle Bir Ortamdayız Gündem Bu mikrop Hastalık

Sağlık Bakanımı Tebrik Ediyorum Bu mikrop Haddxstalıkla İyi mücadele verdi Vermeye de Devam Ediyor.Gaziantep te De Sayın Valim Çok Gayret Ediyor.

Sayın Valim Akşam Üzeri Tramvayı Gördüm Aman Allah ım Bir şey Anlatmama Gerek Yok Dün Şehitkamil Devlet Hastanesinin Sevilen Doktorlarından Göğüs Uzmanı HÜSEYİN SÜYÜR ’Kaybettik.

Çok Sağlık Çalışanımızı Kaybettik Etmeye de Devam Ediyor Onların Mekanı Cennet Bahçelerinden Bir Bahçedir İnşallah

Sayın Valim Size Yalvarıyorum

Sayın Valim Davut GÜL Bey bir şehrin valisi, o şehrin babasıdır. Biz biliyoruz ki babalar merhamet sahibidir. Hele hele sizin ne kadar merhamet sahibi olduğunuzu biliyoruz ne kadar şefkat sahibi olduğunuzu da biliyoruz. Gazi şehrimize yaptığınız hizmetlerden anlıyoruz, sizin gibi vali Gaziantep için bir şans olduğunu da biliyoruz.

Ben vatandaş olarak sizden bir ricam olacak, Gazi şehrimizde var olan kriz masasının daha disiplinli bir şekilde çalışmasını denetimlerin daha sıkı organize edilmesini sizden rica ediyorum. Memleketimizde deprem, sel, yangın, çığ, gibi doğal afetlerin nasıl hızlı bir kriz yönetim biçimi oluşturuluyorsa, bu da büyük bir afet büyük bir felaket olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

Türkiye büyük ülkenin adı Türkiye’nin başında bulunan liderimiz, devlet adamlarımız,  Allaha şükür bütün felaketlerin üstesinden gelmiştir. Çünkü Türkiye Güçlü devletin adı.  Bugünlerde daha sıkı birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde bu maske ve mesafe olayına daha fazla dikkat etmemiz gerektiği bir günde birbirimize çok ihtiyacımızın olduğu zaman içindeyiz

1-GAZİANTEP VALİLİĞİ

2-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

3-İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

4-ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

5-ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

6-ŞAHİNBEY KAYMAKAMLIĞI

7-ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMLIĞI OLARAK. MASKE VE MESAFE üzerinde sıkı sıkı bir denetim olsa, ben inanıyorum ki Gaziantep’te destan yazacağız. Türkiye’ye örnek il oluruz ALLAH’IN izniyle.

Sayın valim 17 yaşındaki Berkay ETOĞLANGİL korona sürecinde yaşadıklarını anlattı, gelin Berkay a kulak verelim. Sayın valim bu genç kardeşimi dinlerken içlerim parçalandı. Hasta olmadan hastalığın önüne geçmek bu hastalıkta denetimlerle oluyor, denetimde MASKE, MESAFE bizler bu kurallara uyar isek ben inanıyorum ki Gaziantep te bu hastalıktan dolayı hastanelerde doluluk oranı yüzde 20’yi geçmeyecek o zaman doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız daha rahat çalışacak daha rahat nefes alacaktır. Sayın valim benim haddim değil, böyle bir mektubu yazmak ama size yalvarıyorum.