Şahinbey Belediyesine bağlı Binevler Sosyal Tesisinde spor yapan 75 yaşındaki İbrahim Şeref, 2 yıl içerisinde diyabet hastalığını yendiğini ifade etti.

Şahinbey Belediyesi, sosyal tesislerinde sunduğu imkanlarla vatandaşın ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Binevler Sosyal Tesisine gelerek spor yapan 75 yaşındaki İbrahim Şeref, sağlığını geri kazandı. 

"Dünyada yan etkisi olmayan tek ilaç spordur"

75 yaşındaki İbrahim Şeref, Binevler Sosyal Tesisinde spor yapmaya başladığı günden bu yana diyabet ve tansiyon hastalıklarından kurtulduğunu belirterek, "Ben sporun faydalarına inanan bir insanım ve iki yıldır Şahinbey Belediyesinde spor yapıyorum. Ben diyabet hastasıydım ve insülin kullanıyordum. Ancak Binevler Sosyal Tesisinde spor yapmaya başladıktan sonra insülin kullanmayı bıraktım. Tansiyon rahatsızlığım vardı o da düzeldi ve tüm bunların üzerine şu veciz sözü söylemek istiyorum. Dünyada yan etkisi olmayan tek ilaç spordur. 7’den 70’e herkesi Şahinbey Belediyesinin sosyal tesislerine davet ediyorum. Ayrıca bu tesisleri bizlere kazandıran başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Binevler Sosyal Tesisinde sağlığının yanı sıra çok iyi dostluklarda kazandığını belirten İbrahim Şeref, "Salona gelen 7’den 70’e herkesle aramızda bir samimiyet oluşuyor. Onlarla ve buradaki hocalarımızla bir aile gibiyiz. Bu da bizim ayrıca sosyal ortamımızı geliştiriyor" şeklinde konuştu. 

"Gençler takdir ediyor"

İbrahim Şeref, gençlerin kendisini azminden dolayı takdir ettiğini belirterek, “Gençler beni spor yaparken gördüğünde takdir ediyorlar. Gençlerin bu yaklaşımı beni neşelendirip daha da hırslandırıyor. Buranın artısı çok eksisi hiç yok” diye konuştu. 

İHA