Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Yürütme Kurulu Üyeleriyle birlikte Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette gündemdeki son gelişmeleri değerlendiren Başkan Kurt, önümüzdeki ay kongre yapacaklarını da ifade etti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, göreve geldiklerinden bu yana tüm siyasi partilere eşit durarak, takdir edilen bir anlayış sergilediklerini söyledi.

Önümüzdeki aylarda genel kurulunu yapacak olan Ak Parti Şahinbey teşkilatı, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu. Ziyarette siyasilerle basın ilişkilerinin yanı sıra, Gaziantep'te son günlerde yaşanan olaylar konuşuldu. Her iki başkanda konuşmalarında tüm kesimlere sağduyu çağrısı yaptı.

HAREKETLİ BİR DÖNEM YAŞIYORUZ

Konuşmasında Ülkenin ve kentin son günlerde hareketli bir süreç yaşadığını belirten Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, bu sürecin sağduyu ile aşılabileceğini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep'e geldiğini de hatırlatan Kurt, ''Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşıladık. Çadır kentleri ziyaret ettiler. Ardından kentimizde istenmeyen bazı olaylara tanık olduk. Önümüzde bir genel seçim var. Bunun öncesinde önümüzdeki aylarda kongremizi yapacağız. Yoğun bir gündem yaşıyoruz. Tabi burada yerel basınımıza büyük iş düşüyor. Demokrasi yerelden başlıyor. 4. kuvvet olan basın camiasında ben yerel basınımızı her zaman daha çok önemsiyorum. Cemiyet başkanımızın nezdinde de tüm çalışan arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum'' dedi.

KAPIMIZ HEP AÇIK OLDU

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, Ak Parti Şahinbey teşkilatına 'hoşgeldiniz' diyerek sözlerine başladı. Başkan Ay, cemiyet yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren tüm kesimlere eşit mesafede durduklarını belirterek, '' Gaziantep için hizmet eden, düşünen, fikir ve proje üreten herkese kapımızı sonuna kadar açık tuttuk. Ülkemizle birlikte Gaziantep'te önemli bir süreçten geçiyor. Bu dönemde özellikle siyasi partilerimizin vereceği mesajlar çok önemli. Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanımızın bu anlamda ortaya koyduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sayın Hakan Kurt, gerek söylemleri ve gerekse teşkilatla birlikte gerçekleştirdikleri sağduyu çalışmalarıyla barış ve huzura önemli katkı sunuyor. Bu vesileyle AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımıza ve yürütme kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

CEMİYET BİNASI TANITILDI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, ziyarette Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve Yürütme Kurulu üyelerine yeni cemiyet binasını tanıttı. Başkan Kurt, yeni yerin Gaziantep'e yakışan bir mekan olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ziyaret sonunda ise GGC toplantı salonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. HABER MERKEZİ