AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Serpil Kavrak ile AK Parti'nin en genç Gaziantep milletvekili adayı Hatice Merve Tatar, Referans gazetesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kavrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye karşı çok büyük bir sempati ve destek olduğunu söyledi. AK Parti davasının kadınların omuzları üzerinde yükseldiğini belirten Kavrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 yıldan bu yana halka toplumsal mühendislik yaptığını ve hizmet yolunda ciddi bir yol kat ederek Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine canla başla çıkarmaya çalıştığını söyledi. Kavrak ,”AK Parti döneminde toplum korkuyu yendi ve devlet artık milletin hizmetkârı haline geldi” dedi. Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep milletvekili adayı 20 yaşındaki Hatice Merve Tatar, sahadaki çalışmaların iyi gittiğini belirterek, vatandaşların genç adayları çok benimseyip desteklediğini belirterek 24 Haziran seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi.

AK PARTİ KADIN PARTİSİDİR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Serpil Kavrak ile AK Parti'nin en genç Gaziantep milletvekili adayı Hatice Merve Tatar, Referans gazetesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kavrak, Sahadaki çalışmaları anlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye karşı çok büyük bir sempati ve destek olduğunu söyledi. AK Parti davasının kadınların omuzları üzerinde yükseldiğini belirten Kavrak, “AK Parti kadın partisidir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 yıldan bu yana topluma toplumsal mühendislik yaptığını ifade eden Kavrak, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıldan bu yana topluma toplumsal mühendislik yaptı. Toplumdaki korkuyu yendi ve devlet artık milletin hizmetkârı haline geldi” dedi.

24 HAZİRANDA ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep milletvekili adayı 20 yaşındaki Hatice Merve Tatar, sahadaki çalışmaların iyi gittiğini belirterek, vatandaşların genç adayları çok benimseyip desteklediğini belirtti. Tatar, “Kimin elini sıksak bize karşı bir sıcaklık ve heyecan var sahada. 24 haziranda zaferle çıkacağız” dedi. AHMET ASLAN