Yunus Hamallar, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın zor bir süreçten geçtiğini, bu zorlu süreçte esnafa verilen her türlü desteğin önemli olduğunu belirtti.

Anesiad olarak üyelerine ve esnafa yönelik farkındalık çalışmalarına dikkati çeken Hamallar, “Şehrimiz, için yapılacak çalışmalarda her zaman bizlerde hazırız.” dedi.

Hamallar; ziyarette dijital pazarlama ve e-ticaretle ilgili ANESİAD akademinin eğitim çalışmalarına da değinerek, esnafın bu alandaki personel ihtiyacını karşılaması adına faaliyetlerimiz devam edecektir dedi.

Başkan Fatma Şahin’de pandemi sürecinde esnafın zor günler geçirdiğini bunun için Büyükşehir belediyesi olarak kiracılarımızdan pandemi süresince kira almadık ve esnafa yönelik maddi destek paketini açıkladıklarını ifade etti.

Başkan Şahin, Anesiad’ın çalışmalarını da yakinen takip ve taktir ettiğini söyleyerek geleneksel esnaf mantığının yanında dijital esnaflık yönünü de geliştirmek için kolları sıvadıklarını, Gaziantep’e özel dijital pazaryeri oluşturulacağını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Hamallar ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Şahin’e teşekkür plaketi takdim etti.