Aykılıç Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kürşat Aykılıç ve Aykılıç Gross İcra Kurulu Başkanı Abdulkadir Aykılıç, Aykılıç Gross Kurucusu Merhum Hacı Müslüm Aykılıç'ın hayalini gerçekleştirerek, Aykılıç Gross toptan ve perakende mağazasını Gaziantep'e kazandırmanın gururunu yaşıyor. Yeni yatırımlarla Gaziantep ve ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ettiğini belirten Aykılıç Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kürşat Aykılıç, Sektörde lider marka olmayı hedeflediklerini belirtti. Babası iş adamı merhum Müslüm Aykılıç'ın kendilerine emanet bıraktığı AYKILIÇ markasını daha ileriye taşımak istediklerini kaydeden Aykılıç,Gazianteplileri Aykılıç Gross toptan ve perakende mağazasına davet etti.

AYKILIÇ GROSS, YENİ VE MODERN MAĞAZASIYLA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Gaziantep ve bölgesinde etkin dağıtım ağıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Aykılıç Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kürşat Aykılıç ve Aykılıç Gross İcra Kurulu Başkanı Abdulkadir Aykılıç, Aykılıç Gross Kurucusu Merhum Hacı Müslüm Aykılıç'ın projesi olan AYKILIÇ GROSS toptan ve perakende mağazasını Gaziantep'e kazandırmanın gururunu yaşıyorlar.

GAZİANTEP'TE KALİTE VE UYGUN FİYATLARIYLA FARK YARATACAK

Merhum Hacı Müslüm Aykılıç'ın vefatının 3. Yıldönümünde açılışı gerçekleştirilen Aykılıç Gross toptan ve perakende mağazası Gaziantep'te kalite ve uygun fiyatlarıyla fark yaratacak. Babaları Merhum Hacı Müslüm Aykılıç'ın vefat yıldönümünde bu hizmeti Gazianteplilere kazandırmanın gururunu yaşayan Aykılıç Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kürşat Aykılıç ve Aykılıç Gross İcra Kurulu Başkanı Abdulkadir Aykılıç, Gazianteplileri Aykılıç Gross toptan ve perakende mağazasına davet ettiler.

KALİTELİ, UCUZ VE GÜVENİLİR MARKAYIZ

Yeni yatırımlarla Gaziantep ve ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ettiğini belirten Aykılıç Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Kürşat Aykılıç, 'Bölgesi'nin en güçlü tedarik zinciri markası Aykılıç Gross olarak Gaziantep GATEM'de hizmet vermeye başladık. Aykılıç Gross olarak 'Kaliteli, Ucuz ve Güvenilir' ilkelerini ticari hayatları sürecinde benimseyerek bizlerin bu yolda ilerlemesinde en büyük payı olan merhum babamız Hacı Müslüm Aykılıç'ın hayallerini gerçekleştirebilmenin huzuruyla Gazianteplilerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Rahmetli babamız Müslüm Aykılıç'ın öğütlediği 'Dürüstlük ilkeniz olsun, olduğunuz gibi görünün' felsefesini benimseyip 'Biz babadan böyle gördük' diyerek arkamıza aldığımız büyük manevi güçle Aykılıç Gross'u Gazianteplilerle buluşturuyoruz' dedi.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

GATEM'de 1994 yılından beri hizmet verdiklerini dile getiren Aykılıç, 'Gaziantep GATEM'de 1994 yılından beri hizmet veren, sektörünün öncü işletmesi olarak başladığımız bu yolda, sektörde saygın bir firma olarak, çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza maksimum fayda oluşturmaya önem veriyor, vizyonumuz doğrultusunda müşterilerimizin, iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın ilk tercihi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz' dedi.

HEDEFİMİZ KALİTEYİ GÜVENİLİR VE UCUZA GAZİANTEPLİLER İLE BULUŞTURMAK

Kaliteden taviz vermediklerini belirten Aykılıç, 'Misyonumuz; güvenle tüketebileceğiniz sağlıklı ve kaliteli, bol çeşitli ürünleri en uygun fiyat ve hızlı ulaşım yeteneklerimizle iz bırakmak. Vizyonumuz; geniş ürün yelpazemizle kaliteyi güvenilir ve ucuza Gazianteplileri ile buluşturmaktır. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin güvenini kazanmayı, kazandığımız bu güvene layık olabilmeyi hedefliyoruz. İlkelerimiz; Müşteri odaklı olup müşteri memnuniyetini esas almayı ve sitemizde yayında olan; bize yön verin, bize ulaşın, anket, vb. sayfalarımız, telefon, müşteri ziyaretleri ile fikir, öneri, şikayet ve taleplere ivedilikle cevap verip müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz' dedi.

LİDER MARKA OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Sektörde lider marka olmayı hedeflediklerini belirten Aykılıç, 'Babamızın hayalini gerçekleştirdiğimiz bu yolda; Teknolojiyi kullanan, yenilikçi, güvenilir, dinamik ve çevreci bir işletme olmak. Ağırlaşan rekabet şartlarında geleneksel damak zevkine uygun yenilikçi, dinamik ve çevreci kadrosuyla kaliteli ürünler sunmak. Sürekli iletişimi ön planda tutan güvenilir bir iş ortağı olmak. Güvenilir, yenilikçi, eğitimli, plan-programlı personel ile müşteri memnuniyetini yakalamak. Sektörde daima lider, tedarikçilerle paylaşımcı, çalışanlarıyla uyumlu bir işletme olmak. Çalışanları, üreticisi ve bayileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek pazarda ve ekonomide söz sahibi olmayı ve çalışanlarıyla birlikte karlılığını ve verimliliğini artırmak. Yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir şirket olmaktır. Ürün kalitesi ve mutlak müşteri memnuniyeti ile Aykılıç Gross olarak hesaplı ve kaliteli olması iç pazarda günden güne artan satışlarıyla ve kalite yönetim sistemine yaptığı yatırımlarla acil ulaşım grupları pazarında lider bir marka olmayı hedefliyoruz' dedi.

AYKILIÇ MARKASINI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ

Babası iş adamı merhum Müslüm Aykılıç'ın kendilerine emanet bıraktığı AYKILIÇ markasını daha ileriye taşımak istediklerini belirten Aykılıç, 'Şirketin Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanları Halit Kürşat Aykılıç ve Abdulkadir Aykılıç kardeşler olarak merhum babamız iş adamı Müslüm Aykılıç'ın bizlere emanet bıraktığı AYKILIÇ markasını daha ileriye taşımak ve en güzel hizmetle halkımızı tanıştırmak için çıktığımız bu yolda heyecanla hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmetli babamız Müslüm Aykılıç yaşamın her anını ciddiye alan bir kişiliğe sahipti. Hiçbir şeyi boş vermez, her gününü planlar ve programlı yaşardı. Duygularını işine hiç karıştırmaz, profesyonel kişilerle çalışmasına rağmen 'itimat kontrole engel değildir' prensibiyle işlerini titizlikle takip ederdi. Analitik bir düşünceye sahip olan babamız Hacı Müslüm Aykılıç çalışmaya genç yaşta başlamış, belirlediği hedef ve ideale ulaşabilmek için gece-gündüz çaba sarf etmiştir. Babasından devir aldığı işletmeyi büyük bir cesaretle ve çalışkanlıkla kardeşleriyle beraber aile şirketine dönüştürmüştür. Yaşamı boyunca memleket sevgisiyle ülkesine ve milletine faydalı bir birey olarak yaşayan babamız bizlere onurlu, dürüst yaşamayı ve 'AYKILIÇ ' markasını emanet bırakmıştır. Bizler iki kardeş olarak Babamızın ve Ailemizin ilkelerini yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.' diye konuştu. BAHRİ UÇAR