Uzun yıllar Gaziantep'te İŞKUR İl Müdürlüğü görevinde bulunan ve halen Batman İŞKUR İl Müdürü olan Besim Eviz, Sevda ve Başarı isimli 3. kitabını çıkardı.

Daha önce 'İş Dünyasında Aranan Eleman Kim?' ve ' İş Koçu' kitaplarını çıkaran Besim Eviz, üçüncü kitabı olan 'Sevda ve Başarı' kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Sahada gözlemledikleri konuları bir fikir jimnastiği yaparak kitabı çıkarttığını söyleyen Eviz, "Öncelikle kavramlar ve kavramların içeriği ile alakalı bazı referans fikirleri de ekleyerek yaptığımız bir çalışma neticesinde 3. kitabımız ortaya çıktı. Bu eserde siyaset, yönetim ve kariyer; kısacası sosyal ve iş hayatın muhtelif konularını 'Yeni Türkiye Ruhu' bilinciyle kaleme aldım. Bu itibarla bu eser; yeni Türkiye için gayret gösteren Türkiye sevdalısı tüm okuyucularımızın keyifle okuyacakları bir fikir demetidir. Tıpkı bir demet çiçek gibi farklı renk cümbüşüyle konuları irdelenmiştir. Ve bu eserin farklı yanı ise; masa başında teorik bilgilerden ve tespitlerden çok, şahsımın yaşayarak sunduğu bir düşünceler ürünüdür. Bu eserimde iş hayatı; iş, işveren, iş arayan, çalışan, kariyer, eğitim, istihdam, işsizlikle mücadele, yönetim ve insan kaynakları gibi yeni Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren 'insan' odaklı birçok konu içermektedir. Kitapta yeni Türkiye'nin kaderini değiştiren '15 Temmuz Milli Direniş ve Dirilişi', yeni Türkiye'ye dair fikri ve siyasi içerikli deneme yazılarından oluşmaktadır. Çünkü 15 Temmuzu anlamak ve anlatmak, her yeni Türkiye sevdalısı için görevdir" dedi.

Kitabını Yeni Türkiye yolunda canını feda eden tüm şehit ve gazilere armağan eden Eviz, "Ülkemiz için ter döken, üreten, çalışan ve geleceğimize harç koyan, fedakar ve cefakar tüm çalışkan yeni Türkiye sevdalılarına kitabımı armağan ediyorum" dedi. BÜLTEN