2021 yılı 26 kalem biyomedikal tüketim malzeme alımı ihalesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler; teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri, gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu, şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin; 28 Ocak 2021 tarihi 10:30 saatinde belirtilen adreste olmaları gerekmektedir. 

Detaylı bilgi için tıklayınız. (https://www.ilan.gov.tr/ilan/720282/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/biyomedikal-tuketim-malzemesi-alinacaktir)