“Demokrasi yerelde başlıyor” diyen Fatma Şahin sorunları muhatapları ile biraraya gelerek çözmeye çalıştıklarını ifade ederken, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise “Gaziantep’in sosyo-ekonomik gelişimine yönelik yürütülecek çalışmalarda işbirliğine hazırız” dedi.

Katılımcı belediye olmaya çalışıyoruz

Altyapı, eğitim, ulaşım, kentsel tasarım ve ilçelerde yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında GTO Yönetim Kurulunu bilgilendiren Şahin hedeflerinin katılımcı bir belediyecilik olduğunu belirtti. Şahin, “Seçim öncesinde ne söyledik 5 aylık süreçte ne yaptık, sizlerle bunu paylaşmaya geldik. Çünkü demokrasi yerelde başlıyor. Sorunları muhataplara sorarak onlarla bir araya gelerek çözmeye çalışıyoruz. Katılımcı belediye anlayışına çok önem veriyoruz. Dolayısıyla temsil ettiğiniz iş dünyasının sorunlarının çözümünü birlikte masaya oturarak bulmaktan yanayız” diye konuştu.

Gaziantep için işbirliğine hazırız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, “Gaziantep’in sosyo ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışmalarda GTO olarak işbirliğine hazırız” dedi. Bartık, “GTO olarak sorunu sadece söylemek değil çözüm ile birlikte size gelmeyi tercih ediyoruz. Meclisimizde, meslek komitelerimizde ve yönetimimizde tartışılan kentsel sorunlar düzenli olarak size çözüm önerileri ile birlikte iletiliyor. Gerektiğinde sahaya birlikte inip çözmeye hazırız. Gerektiğinde hataları söylemeliyiz. Gaziantep ancak bu şekilde yaşam kalitesi yüksek yaşanabilir bir kent haline dönüşebilir” diye konuştu. AHMET ATEŞ