PROJE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI'NA TESLİM EDİLDİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin su sorununu çözmek için 9 Aralık 2021 yılında GAOSB-Fırat Nehri Arası Kullanma Suyu Hattı Yapım İşi protokolünü imzalayan GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep OSB ile Fırat Nehri arasında yapılacak olan kullanma suyu uygulama projesini tamamlayarak ihalesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na teslim etti.

FZzXSXOXwAEJ3xo

BAKAN VARANK'A TEŞEKKÜR ETTİ

Ülke ekonomisine ve sanayicimize katkı sağlayacak bu projeye verdiği destekler için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a teşekkür eden GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, 'Gaziantep OSB'miz ile Fırat Nehri arasında yapılacak olan kullanma suyu uygulama projesini tamamlayarak ihalesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na teslim ettik. Desteğini ve emeğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a çok teşekkür ederiz' dedi.

x1080

PROJE İLE KENT İHRACATININ YÜZDE 20 ARTMASI HEDEFLENİYOR

2 milyar TL'lik bir yatırımla Fırat Nehri'nin suyu 100 kilometrelik mesafeden Gaziantep Organize Bölgesi'ne getirilecek 'FIRAT–GAOSB SU İSALE HATTI'nın İki yılda bitirilmesi beklenirken proje ile kent ihracatının yüzde 20 artması hedefleniyor.

FZzKEqqXkAA_zmm

GAOSB YÖNETİMİ, TURAN'I DA ZİYARET ETTİ

GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette; GAOSB'de yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.