19. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödül Töreni'nde Kurumsal Sorumluluk ve Eğitim kategorisinde birinciliğe layık görülen, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi Projesi'nin ödülünü Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ve Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu aldı.

Ödülü teslim almalarının ardından, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi Projesi'ni bu ödüle layık gören TÜHİD' e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Ünverdi, 'Projemiz ile şehrimiz ve ülkemizi daha ileriye taşımayı amaçladık. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz' dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi Projesi'nin kurulmasında katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Ünverdi sözlerine şöyle devam etti:

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nin kurulmasında Gaziantep Valiliğimize, Büyükşehir ve İlçe belediyelerimize, proje ortaklarımız İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep OSB Müdürlüğüne, atölyelerin kurulmasına ve eğitim programlarına destek olan Birleşmiş Milletler Kalkınma Programına (UNDP), International Labour Organization, FAO, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumuna (GIZ), Katar Kalkınma Fonuna (SPARK), Milli Eğitim Bakanlığına (MEB), GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür ediyorum.