İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışmalar kapsamında, hırsızlık, yaralama, çocuğa cinsel istismar, yağma ve alkollü araç kullanma gibi çeşitli suçlardan aranan 17 aranan kişinin yakalandığı, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ise Şehitkamil ilçesinde bir evde yapılan aramada,, 65.6 gram sentetik uyuşturucu, 1.2 gram esrar, 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet hassas terazinin ele geçirildiği ifade edildi.

Gözaltına altına alınan 2 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan yasal işlem başlatıldığı aktarıldı.

Şahinbey ilçesinde bir iş yerinde ve Şehitkamil ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 12 bin adet boş makaron, 3 bin 800 adet dolu makaron, bin 255 paket gümrük kaçağı sigara ve 945 paket sigara kağıdının ele geçirildiği belirtilen açıklamada, gözaltına altına alınan 2 şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı kaydedildi.