Toplantıda konuşan Muhammed MelazAktoğ, Mardinli ve 18 yaşında olduğunu belirterek; milletin vekâlet sorumluluğunu ırkçılık ve ayrımcılığa karşı üstlendiğini açıkladı. Hatice Merve Tatar ise “genç adaylar olarak biz sahada olduğumuz için gençliği daha yakından müşahede ediyoruz” dedi.

AK Parti Gaziantep 12. sıra milletvekili adayı Hatice Merve Tatar ve 13. sıra milletvekili adayı Muhammed MelazAktoğ 19 Haziran Salı günü Anadolu Öğrenci Birliği ve Bülbülzade Vakfı’nı ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal gerçekleştirdi.

Gençlik ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Anadolu Öğrenci Birliği Gaziantep Temsilcisi Huzeyfe Akaslan tarafından karşılanan vekil adayları Bülbülzade Vakfı’nın tanıtım filmi izlendikten sonra seçim ve adaylık süreci hakkında bilgiler verdiler. Anadolu Öğrenci Birliği Gaziantep Temsilcisi Huzeyfe Akaslan da, Anadolu Öğrenci Birliğin üniversitelerdeki çalışmalardan, Bülbülzade Vakfı içinde gençliğin rolünden ve öğrencilerin çıkardığı dergilerden bahsetti.

Muhammed MelazAktoğ, Mardinli ve 18 yaşında olduğunu belirterek; milletin vekâlet sorumluluğunu ırkçılık ve ayrımcılığa karşı üstlendiğini açıkladı. Aile ve akrabalarında siyasi bir kimliğin olmadığını belirten Aktoğ, partisinin gençliğe ve adalete verdiği değer ve önemden bahsetti.

Hatice Merve Tatar ise Hasan Kalyoncu Üniversitesinde öğrenciliğinin devam ettiğini, partisi ve davası için milletvekili adayı olduğunu belirtti. Tatar; “genç olduğumuz için tecrübe eksikliğimiz olduğu düşünülüyor. Ancak genç adaylar olarak biz sahada olduğumuz için gençliği daha yakından müşahede ediyoruz” dedi.

Ziyaret soru - cevap ile devam etti. Hasan Kalyoncu ve Gaziantep Üniversitesinde sorumluluk üstlenen öğrenci birliği gönüllüleri faaliyetlerini tanıtarak genç milletvekillerine başarılar diledi. Hasbihalin sonunda adaylara kitap ve dergilerde oluşan birer set takdim edildi. Adaylar daha sonra Bülbülzade Vakfı Eğitim ve Hizmet Merkezini gezdi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. İHA