Gaziantep'in yerli tiyatro grubu Çeled Uşağlar, koronavirüs salgının ardından ilk kez sahne demeye hazırlanıyor. Orhan Uslu'nun yazıp yönettiği Gıranavirüs, yarın tiyatroseverlerin huzuruna çıkacak. Orhan Uslu, pandemi sürecinin ardından ilk tiyatro gösterisine çıkacağı için heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.

Pandemi döneminde herkesi güldürdü

Yıllardır tiyatro sanatının içerisinde olan, aynı zamanda bazı filmlerde başrol oyunculuğu da yapan Orhan Uslu, pandemi sürecinde çektiği videolar ile sadece Gaziantep değil, yurt ve ve yurt dışından da kendisine önemli bir hayran kitlesi oluşturdu. Çektiği videolar sosyal medyada ve Youtube'de milyonlarca kez izlenen Orhan Uslu, merakla beklenen Gıranavirüs oyunu ile seyirci ile buluşuyor.

Biletler tükendi

Orhan Uslu'nun yazdığı ve yönettiği ve Gıranavirüs, yarın saat 20.00'de Akkent'teki Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi Ayıntap Salonu'nda sergilenecek. 1600 kişilik salonun tüm biletlerinin tükendiği öğrenilirken, Orhan Uslu korona sonrası ilk gösteri olması nedeniyle hem mutlu hem de heyacanlı.

Turne teklifleri var

Son dönemde, hem film, hem de yurt içi ve yurt dışından önemli turne teklifleri aldığını söyleyen Orhan Uslu, teklifleri değerlendirdiklerini ve yeni projeleriyle kültür ve sanata hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.