Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kadın ve Demokrasi Derneği Gaziantep Temsilciliği’ni ziyaret ederek dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahur yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genel Sekreteri Deniz Köken, Sosyal İşler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, Halkla İlişkiler Daire Başkanı Fatih Ermeydan ve Fen İşleri Daire Başkanı Sevda Usalp’ın da katıldığı sahur programında istişare edildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, seçim süreci ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından AK Parti Hükümetinin sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi, kadınların toplumun geleceği ve medeniyetin inşasındaki önemine dikkat çekti. Bakan Gül, KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği)’in kadın, aile, gençlik, milli irade ile ilgili çalışma ve eğitimlerinin takdire şayan olduklarını ifade etti.

KADEM Gaziantep İl Temsilcisi Sabiha Doğan’da KADEM hakkında genel bilgi verdikten sonra Gaziantep Temsilciliği olarak yaptıkları çalışma ve projelerden bahsetti, her geçen gün büyüyen bir aile olduklarına değindi.

Seçim süreci, hükümetin kadın ve aile ile ilgili yaptığı düzenlemeler ve KADEM’in söz konusu uygulamalara ilişkin saha tecrübesini nasıl yansıttığına dair bilgilendirme sonrasında kadın, aile, gençlik ve milli iradeye/demokrasiye dair başka neler yapılabileceği istişaresi yapıldı.

Sahur programına KADEM İl Temsilcisi Sabiha Doğan’ın yanı sıra İl Temsilci Yardımcısı Emine Yağmur, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Korkmaz, Emine Yıldırım, Songül Yağlı Komisyon Başkanları Elif Saka, İslim Argıllı Suvat, Gülhan Dinç, Gönül Terlemez, Gülten Çeliktürk ve Kübra Yılmaz katıldı.

Gecenin sonunda KADEM İl Temsilciliği, dernek üyeleri Hattat Filiz Atalan’ın hazırladığı AyetelKürsi yazılı hat eserini Bakan Gül’e takdim etti. BÜLTEN