100. yılda 100 hayırsever kampanyası kapsamında Gaziantep'te eğitimin daha da geliştirilebilmesi adına yatırımlar devam ederken, bir yatırım da hayırsever Güzel ailesinden geldi.

Gaziantep'in geleceği için 'Ben de Varım' diyerek yola çıkan hayırsever Grand Halı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Güzel ve ailesi okul öncesi eğitim için ellerini taşın altına koydu. Güzel ailesi bu kapsamda Gaziantep için 8 derslikli anaokulu protokol anlaşmasına imza attı.

Geçtiğimiz gün Grand Halı olarak 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destek veren Güzel, şimdi ise geçtiğimiz yıllarda vefat eden Rahmetli annesi Nazife ve Rahmetli babası Duran Güzel adına anaokulu yaptıracak.

Annesi ve babasının adını yaptıracağı 8 derslikli anaokulunda yaşatacak olan hayırsever Güzel, Rahmetli anne ve babasının ismini yaşatacak anaokulunda okul öncesi eğitime verdiği destek ile takdir topladı.

2

VALİ GÜL'DEN TEŞEKKÜR

Okul öncesi eğitime desteklerini rahmetli anne ve babasının adını taşıyacak anaokulu ile destekleyen Yusuf Ziya Güzel'e teşekkürlerini ileten Vali Gül, 'Yusuf Ziya GÜZEL ve ailesine teşekkür ederim. Dün firma olarak imzalamıştık, bugün şahıs olarak ikincisini imzaladı.' Dedi.