DİYANET ANAOKULLARI OKUL ÖNCESİ EĞİTİME DESTEK OLACAK

Valilikte düzenlenen törene, Vali Davut Gül'ün yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Hayırsever Necmettin Şimşek ile ailesi katıldı.

Vali Davut Gül, burada yaptığı konuşmada, geçmişten bugüne bütün hayır işlerinde yer alan hayırsever Necmettin Şimşek'e teşekkür ederek, kent için önemli bir ihtiyaç olan 4-6 yaş Diyanet Anaokulunun Gaziantep'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 4-6 Diyanet Anaokulunun önemine değinerek çocukların geleceğe her yönden sağlam hazırlanmaları için gerekli altyapının küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini dile getirdi. Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak konu kapsamında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek hayırsever aileye teşekkür etti.

Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da 4-6 yaş Diyanet Anaokulunun Gaziantep'e hayırlı olmasını diledi.

4-6 yaşın, çocuğun yetişmesinde en kritik süreç olduğunu dile getiren İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise, 'Bu yaşlarda çocuklarımıza vereceğimiz dini, manevi, milli değerler o çocuğun hayatında unutulmaz izler bırakıyor. Bizler de Sayın Valimizin öncülüğünde, belediyelerimizin katkıları ile bu hayırlı hizmetleri yaygınlaştırmak için gayret gösteriyoruz. Çıktığımız bu yolda ise Gaziantep'in hayırseverleri bu işe dört elle sahip çıktılar. Hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Hayırsever Necmettin Şimşek de böylesi hayırlı bir müesseseyi Gaziantep'e kazandırmaktan onur duyduklarını belirterek vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında Şahinbey İlçesine inşa edilecek 4-6 yaş Diyanet Anaokulu için imzalar atıldı.