Başarılarla dolu bir sezon geçirmeyi dilediklerini belirten Buruk, ligin başlamasına kadar hem hazırlıklarını hem de transfer çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Kadroya takviye konusunda girişimlerinin devam ettiğini anlatan Buruk, "O çalışmaların sonuna ulaştıktan sonra daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Takımdan ayrılan önemli oyuncular oldu ama bize katılacak her oyuncunun da çok önemli olduğunu ve bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Transfer çalışmalarında çok hassas davrandıklarını aktaran Buruk, Gaziantepspor'a yakışacak, genç, istekli oyuncuları kadroya katmak istediklerini dile getirdi.

Buruk, sağlam, güçlü, kazanmayı isteyen, hırslı bir oyuncu kadrosu oluşturmaya çalıştıklarını bildirerek, "Bizim için kadro derinliği de çok önemli. Çalışmalarımız devam edecek. En iyilerini bulacağız" diye konuştu.

Gaziantepspor'un her zaman hedefi olduğunu vurgulayan Buruk, "Bizim için önemli olan Avrupa kupalarına ulaşabilmek. Bu sene bizim için en büyük hedeflerden biri bu olacaktır. Kadromuzu çok iyi bir şekilde oluşturduktan ve takviyelerimizden sonra tam olarak nereye gideceğimiz belli olacak" ifadesini kullandı. AHMET YAVUZ