İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, 24 Haziran/da yapılacak genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi parti olarak çalışmalarının devam ettiğini ve gittikleri her yerde vatandaşların büyük bir ilgisi ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Karakuş, adayların ev ziyaretleri, taziyeler, düğünler, değişik aktivitelerle halkın arasında  olduğunu ve gerçekten milletimizin özlediği o paylaşımcılığı ve hasretini uzun yıllardır  çektiğimiz tevazuyu herkese göstererek İYİ Parti’nin Milletin partisi olduğunu kanıtladığını ifade etti.

Mehmet Serkan Karakuş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “İYİ Parti Gaziantep İl Yönetimi olarak seçim çalışmalarımıza doludizgin devam ediyoruz. Adaylarımız ile birlikte il ve ilçe teşkilatlarımız ve İYİ parti gönüllülerimizle merkez ilçelerimiz başta olmak üzere tüm taşra ilçelerimizde ziyaretler yapmakta vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemekteyiz. Bu güne kadar birçok STK ziyaretleri yaptık her kesimle kucaklaştık. Her noktada stant kurarak parti bildirgemizi dağıttık. Her noktada esnafımızla buluşup onların sorunlarını dinledik çözümlerimizi anlattık. 2 Haziranda tüm engellemelere rağmen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener hanımefendiyi Gaziantep’imizle buluşturduk. ‘Yüzünü Güneşe Dön Gaziantep’ dedik. Coşkulu mitingimizle gönülleri fethettik.  Parti binamızda Ramazan ayı boyunca her gün iftar vererek hemşerilerimizle buluştuk.  Adaylarımız ev ziyaretleri, taziyeler, düğünler, değişik aktivitelerle halkın arasında  oldu ve gerçekten milletimizin özlediği o paylaşımcılığı ve hasretini uzun yıllardır  çektiğimiz tevazuyu herkese göstererek İYİ Parti’nin Milletin partisi olduğunu kanıtladı. Başta Gaziantep olmak üzere tüm Türkiye’nin  ve İslam aleminin Ramazan  Bayramını  Kutlar, bu bayramın milletimize huzur mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim” diye konuştu. BÜLTEN