17 günlük tam kapanma dönemini fırsata çeviren Kavak, 'Ekiplerimiz; ihtiyaç duyulan mahallerimizde daha güzel ve ulaşılabilir olması için yürütülen asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz' dedi.Tam kapanma döneminde de vatandaşların yanında olduklarını belirten Kavak, 'Kapanmadan önce ve kapanmada sürekli vatandaşın yanında olduk. Kapanmadan mağdur olan vatandaşımıza Büyükşehir ve Gaziantep Valiliğiyle birlikte desteklerimizi sürdürüyoruz' dedi. Nurdağı Belediyesi bünyesinde kurulacak Biber İşleme Tesisinin; üretim, istihdam, markalaşma ve pazarlamaya önemli katkı sağlayacağını belirten, 'Markalaşma ve pazarlama bölümünü güçlendirerek tarlalardaki ürünlerimizin gerçek değer ile alıcıyla buluşması sağlayacağız' dedi.

NURDAĞI BELEDİYESİ KAPANMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

Türkiye'yi ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) Salgını döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 17 günlük tam kapanma sonrası Nurdağı Belediyesi, fırsatı değerlendirerek ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız verdi. Kavak, 'Ekiplerimiz; ihtiyaç duyulan mahallerimizde daha güzel ve ulaşılabilir olması için yürütülen asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. İlçemize katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'ne teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

KAPANMADAN ÖNCE VE KAPANMADA SÜREKLİ VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Yaptığı çalışmalarla Nurdağı'nın çehresini değiştiren Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve ekibi, 17 günlük tam kapanma döneminde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tam kapanma döneminde vatandaşların yanında olduklarını belirten Kavak, 'Kapanmadan önce ve kapanmada sürekli vatandaşın yanında olduk. Kapanmadan mağdur olan vatandaşımıza Büyükşehir ve Gaziantep Valiliğiyle birlikte desteklerimizi sürdürüyoruz' dedi.

ÜRETİM, MARKALAŞMA VE PAZARLAMA BOYUTUYLA NURDAĞI'NI KALKINDIRACAK PROJE

İKA destekleriyle Nurdağı Belediyesi bünyesinde kurulacak Biber İşleme Tesisinin; üretim, İstihdam, markalaşma ve pazarlama boyutuyla Nurdağı'nı kalkındıracağını belirten Kavak, 'Üretim, İstihdam, Markalaşma ve pazarlama boyutuyla Nurdağı'nı kalkındıracak projemiz hayırlı olsun. Nurdağı ve İslahiye biberi kalitesi Türkiye değil, Yurt dışına taşıdı. Bu markalaşma ve pazarlama bölümünü güçlendirerek tarlalardaki ürünlerimizin gerçek değer ile alıcıyla buluşması sağlayacağız' dedi.

NURDAĞI BİBERİNE DEĞER KATAN KADINLAR

Nurdağı Belediyesi tarafından başlatılan 'Nurdağı Biberine Değer Katan Kadınlar' projesi kapsamında 'Kırmızı Biber' ekimini yapıldı. Biber ekimine katılan Kavak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Nurdağı Biberine Değer Katan Kadınlar projesi kapsamında; Nurdağı'mızın tarım alanında yükselen değerlerinden birisi olan 'Kırmızı Biber' ekimini yaptık, çapalama ve sulama işlemlerine başladık' ifadelerini kullandı.