Balcı, genel kurulda yaptığı konuşmada, 'Bugün yapılacak seçim bir bayrak yarışı, bir hizmet yarışı olacaktır. Biz bu hizmeti daha iyi yapmak için yola çıktık' dedi.

OTO MAKİNA SANATKARLARI ESNAF ODASI GENEL KURULU YAPILDI

Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası'nda Genel Kurul heyecanı yaşandı. GETHAM binasında yapılan seçimde Mustafa Kemal Güneş ile Ramazan Balcı başkanlık için yarıştı. Olağan Genel Kurul, GETHAM binasında gerçekleştirildi. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından, mali raporlar oy birliğiyle ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde başkan adayları konuşma yaptı.

YENİ BAŞKAN RAMAZAN BALCI

Gerçeklesen seçimde Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığına Ramazan Balcı seçildi.

YAPILAN SEÇİM BİR HİZMET YARIŞI

Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası başkanı seçilen Ramazan Balcı Genel kurulda yaptığı konuşmada, 'Bugün yapılacak seçim bir bayrak yarışı, bir hizmet yarışı olacaktır. Biz bu hizmeti daha iyi yapmak için yola çıktık' dedi.

ODA'DAN BİR KURUŞ ALDIYSAM KEFEN PARAM OLSUN

Genel kurulda konuşan Gaziantep Oto Makina Sanatkarları Esnaf Odası eski Başkanı Mustafa Kemal Güneş ise, 'Bu odada 12 yılımı doldurdum. Başkan olmadan iş yapılmaz diyor. Bir kuruş aldıysam kefen param olsun. Almadım almayacağım da ve bu kayıtlarda da bellidir. Odaya bağışladığımı da bizzat yönetim kuruluna söyledim' dedi.

ESNAFIMIZIN HEP YANINDA OLDUM

Odayı esnafla beraber yönettiklerini belirten Güneş, 'İyi yaptıysak da beraber yaptık, kötü yaptıysak da beraber yaptık. Ben Küsget Sanayi Sitesi, Mavikent Sanayi Sitesi, 25 Aralık Sanayi Sitesi, Aydınlar Sanayi Sitesi, Şehitkamil Sanayi Sitesi, tır garajı ve şehirdeki tüm insanların başkanıyım. Herkese eşit mesafedeyim ama Mavikent'e bir ayrıcalık koydum. Sebebi de orası kentsel dönüşüm alanına girdi, oradaki insanların iş yerleri yıkıldı, zoraki bir kentsel dönüşüme zorlandı. Bize verilen sözler yerine getirilmediği için biz bir direniş gösterdik. Esnafımızın hep yanındaydım. 12 yıl diyen bazı yalancılara sesleniyorum. Bunlara yarın iftiradan dolayı dava açabilirim. Ben Mavikent'e 12 yıldan beri gitmemişim diyorlar ama Mavikent'in açılalı 12 yıl olmamış. Mavikent'in açılalı 7 oldu. Böyle yalan olmaz' dedi.

ONLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

2013 17-25 Aralık sürecinde telefonunun dinlendiğini belirten Güneş, '2013 17-25 Aralık sürecinde telefonum dinlendi. Bir ay boyunca beni dinlemişler. Niye dinlemişler biliyor musunuz? Birileri Mustafa Kemal Güneş, esnafın hakkını korumuyor, esnafı kışkırtıyor diye hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Benim hakkım sizlere helal hoş olsun ama bunları bile bile anlatmayanlara hakkımı helal etmiyorum. Onları Allah'a havale ediyorum' diye konuştu.

BAHRİ UÇAR