2021 YKS Türkiye 2.si Ahmet Hakan Ertem olurken Özel Deva Liselerinin gurur verici diğer Tükiye dereceleri şu şekilde açıklandı:

Türkiye genelinde 128. Mert Özdoğan, 211. Emre Geçit, 324. Mustafa Taha Söylemez, 331. Edipcan Erol, 342. Mehmet Erkin Hilal, 747. Mehmet Enes Kurt, 1036. Burak Samet Bozgeyik, 1109. Zeynep Buse Ebçem, 1960. Osman Dut oldu.

Deva Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Beyhan Tahmazoğlu 'Bildiğimiz kadarıyla YKS'de Gaziantep ilinde bu zamana kadarki en büyük başarı Türkiye 5.liği idi. Öğrencimiz Ahmet Hakan Ertem Türkiye 2.si olarak çok büyük bir başarı elde etti. Öncelikle derece alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu başarının mimarı olan okulumuz öğretmenlerini, idareci ve velilerimizi kutluyorum. Nitelikli eğitim anlayışı ile 'çağa bilgi ve değer katan nesiller' yetiştirmeyi kendisine amaç edinen okulumuz, Deva Okulları Batı Kampüsü'nü de bünyesine katarak daha nice üstün başarılara imza atacaktır.' diyerek kıvancını dile getirdi.

Özel Deva Okulları Genel Müdürü Sn. Cengiz Kekeç ' Verdiğimiz emeklerin karşılığını almış olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz. Gaziantep'te eğitim camiasında Deva Liseleri denilince YKS başarılarımızla birlikte diğer alanlarda da elde ettiğimiz başarılar sektöre damga vuruyor. Beklediğimiz bir durumdu, çok mutluyuz.' dedi.