Özkeçeci, mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere, gurur ve şerefle yaptığı görevini gelecek seçimlere teşkilatını hazırlayarak sürdüreceğini söyledi.

Teşkilat olarak uyum içerisinde olduklarını ifade eden Özkeçeci, "Bu uyum başarı getiriyor. 2023 seçimlerinde AK Parti'mizin bayrağını en üstte dalgalandırmak teşkilatımızın görevi. Teşkilatımız 2023 için şimdiden hazır." dedi.

AK Parti Gaziantep 7.Olağan İl Kongresi’nin ardından üçüncü kez İl Başkanlığı görevine seçilen AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen tören ile mazbatasını aldı. Özkeçeci, seçilen yeni yönetimin partiyi 2023-2024 seçimlerine götürecek kadro olduğunu söyledi. Özkeçeci, “Kongrede muhteşem bir birlik ve beraberlik sağlandı. Her meslekten yönetimimizde isimler yer alıyor. Yönetimin tüm şehri kapsadığına dair tepkiler aldık. İnanılmaz bir kongre yaptık. Gençlik kollarımıza kadın kollarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün ilk il yönetim kurulu toplantısını yapacağız ve görev dağılımı tamamlanacak” diye konuştu.

3 Şubat tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Gaziantep 7.Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı Eyup Özkeçeci, güven tazeleyerek üçüncü kez göreve seçildi. İl Kongresinin ardından geçtiğimiz gün Gaziantep Adliyesi’nde düzenlenen tören ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, mazbatasını aldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımızın tensipleriyle üçüncü defa AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu görevi onurla, şerefle taşıyorum” dedi.

BU GÖREVİ ONURLA, ŞEREFLE TAŞIYORUM

Mazbata törenine AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Feray Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımızın tensipleriyle üçüncü defa AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu görevi onurla, şerefle taşıyorum. Bugün de İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatamızı almış olduk. Ben bütün ekip arkadaşlarıma, eskiden beri yönetimde olanlara ve de yeni girecek olanlara herkes için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Ülkemizin daha da müreffeh seviyelere gelmesi için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

2023’ÜN HAZIRLIKLARINA BAŞLIYORUZ

2023 hedefleri için çalışacaklarını kaydeden Özkeçeci, “Teşkilatımızın görevi, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimizin bayrağının en yukarılara taşımak. Çok şükür, 9 ilçemizde kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla uyum içerisinde görevimizi yürütüyoruz. Görevimizi, sorumluluğumuzu biliyoruz. İlk toplantımızı törenimizin sonrasında yapıyoruz. En kısa sürede görev dağılımını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde güzel bir kongremiz oldu. Hayırlısıyla mazbatamızı da aldık, görevimize başlıyoruz. Düne kadar işin fragmanıydı, 2023’ün hazırlıklarına başlıyoruz. Allah nasip ederse 2023 yılına kadar olan süreç için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız” ifadelerini kullandı.