Türkiye’de 450’ye aşkın showroom ve satış noktasında, yurtdışında Avrupa’dan Balkanlara, Amerika’dan Afrika’ya kadar 28 farklı ülkeye ihracat yapan Pierre Cardin Halı, halı sektöründeki başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Royal Halı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Nazif Koca “Bizim için oldukça mutlu bir gün. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Biz büyük bir aileyiz, bu ailenin her ferdine teşekkürü bir borç bilirim.” diye belirtti.  

Dünyadaki trenleri ve yenilikleri yakından takip eden Pierre Cardin Halı, her yıl çıkardığı birbirinden farklı tasarımlardan oluşan ve yaşam alanlarına zarafet katan koleksiyonlarıyla halı sektöründe modaya yön veren konumunda.

2019 yılında yeni exclusive markası Woven’ı duyuran Pierre Cardin Halı, classic, modern ve art isimli 100 tarak koleksiyonlarıyla farkını ve kalitesini ortaya koymuştu. Yakın zamanda sahaya süreceği Woven 120 serisi ile el halısından ayırt edilemeyecek ürünleri ile halı sektöründeki sınırları zorlamaya devam edecek.

BÜLTEN