Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, seçim sürecinde yalan ve iftira dâhil her yolu mubah gören Paralel Yapıyı besleyen tüm damarların kesilmesi gerektiğinin altını çizdi. Şahin seçim döneminde Bana gelip "Bakanım; ağabeyler, ablalar bize Fatma Şahin'e oy vermeyin diğer adaya oy verin diyorlar” ifadelerini kullandı.


“DERSHANLER BİZİM AMİRAL GEMİMİZ”

Şahin, Sabah Gazetesinden Meryem Gayberi’ye verdiği Özel demeçte, "Çok güçlü bir ağları vardı. Dershane tartışmalarının olduğu dönemde buradaki sorumlularına dedim ki, "Bu bir devlet meselesi. Burada biz nasıl uyum sağlayacağız demelisiniz. Devlet bilimsel bir karar vermiş siz buna uyun." Bana çok net bir şekilde "Dershaneler bizim amiral gemimiz. Biz savaşacağız" dediler.


“TÜM DAMARLARI KESİLMESİ LAZIM”

Şahin "Bundan sonraki dönemde bunların beslendiği bütün damarların kesilmesi lazım. Ergenekon'la mücadele ne kadar önemliyse bu mücadele de çok önemli. Cemaat hala bu yenilgiyi görmeyip mücadeleye devam ediyor. Kimse kendini yasama, yürütme ve yargının yerine koyamaz. Ciddi bir güç kaybı var ama bir anda da bitecek gibi görünmüyor. Çünkü kılcal damarlara kadar girmiş bir yapı var karşımızda!"