2014 yılında kurdukları kooperatifin genel kurulunu yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Kooperatif oluşumlarının bilindiği üzere aynı meslekte yer alan kişilerin dayanışma, işbirliği ve birlikte hareket etme gücü olduğunu dile getiren Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Gün, 16 Ağustos Salı günü Küşlemehan'da gerçekleştirilecek genel kurula tüm meslektaşlarını ve üyelerini davet etti. Gün, Tek liste ile yapılacak genel kurulda esnafın ve üyelerinin desteğini alarak yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

2014 yılında 10 kişi ile başladıkları yolda bugün yaklaşık 400 kişilik büyük bir aile olduklarını vurgulayan Gün, sözlerine şöyle devam etti.

'Bizim bu oluşumdaki hayallerimiz, umutlarımız sadece 400 kişinin değil tüm esnafımızın umudu ve hayalidir. Kooperatif olarak tek amacımız ortaklarımızın ve esnafımızın uygun iş ve üretim koşullarına sahip olmalarını sağlamaktır. Meslek grubumuza bağlı tüm üyelerimizin ve meslektaşlarımızın her türlü sorunlarını ve mağduriyetleri gidererek, ülke ve kent ekonomisine gereken katkıyı sunmaktır.

En büyük hedefimiz, Nizip caddesinde ve diğer bölgelerde yer alan esnafımızın taleplerini dile getirerek, mevcut çalışma koşullarını üst seviyelere çıkararak, yeni yatırım alanları oluşturmak ve esnafımızın daha modern tesislerde üretimlerini sağlamaktır. Bu anlamda kooperatif olarak esnafımızın ve üyelerimizin çıkarlarını gözeterek uzun yıllardır bu alanda mücadele veriyoruz. Yapacağımız genel kurulda da esnafımızın desteğini alarak mücadelemize devam edeceğiz'