Demokrasi Meydanında sergilenen 1 milyonuncu özel seri traktörüne beklenilenin üzerinde ilgi gösteren Gaziantepli çiftçiler, Türk Traktör'ün dijital uygulaması TarlamCepte ve 1 milyonuncu traktör hakkında bilgi sahibi olurken 'Hediye Traktör' çekilişine de katıldı. Bir adet 'T540S 2WD' traktör serisinin çekilişine çok sayıda çiftinin katıldığı gözlendi.

TarlamCepte uygulaması ve 1 milyonuncu traktöre ilgi gösteren Gaziantepli çiftçilere teşekkür eden Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, Gaziantep Bilgin Traktör ve Türk Traktör işbirliğiyle bir adet 'T540S 2WD' traktör hediye edileceğini belirti. Çiftçilerin her konuda ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler TarlamCepte uygulamasında olduğunu belirten Bilgin, 'Kampanya başvurular 14 Ekime kadar sürecek. Tüm çiftçilerimizi kampanyaya katılmasını bekliyoruz' dedi.

1 MİLYONUNCU ÖZEL SERİ TRAKTÖRÜ, BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Yaklaşık 15 yıldır dünya pazar lideri olan New Holland Traktörlerinde satış rekoru kıran Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör ve Türk Traktör işbirliğiyle Türk Traktör tarafından üretilen 1 milyonuncu özel seri traktörü, bölgedeki çiftçilerle buluşturdu.

1 MİLYONUNCU ÖZEL SERİ TRAKTÖRÜ GAZİANTEPLİ ÇİFTÇİLERE TANITILDI

Yaklaşık 15 yıldır dünya pazar lideri olan New Holland Traktörlerinde satış rekoru kıran Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör ve Türk Traktör işbirliğiyle 1 milyonuncu özel seri traktörü Gaziantepli çiftçilere tanıtıldı. Demokrasi Meydanında sergilenen 1 milyonuncu traktör çiftçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Demokrasi Meydanında kurulan standa yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler, Türk Traktör'ün dijital uygulaması TarlamCepte ve 1 milyonuncu traktör hakkında bilgi sahibi olurken düzenlenecek çekilişle traktör sahibi olma şansını da yakaladı. Demokrasi Meydanında sergilenen 1 milyonuncu traktör serisi Pazar gününe kadar sergilenecek.

1 MİLYONUNCU TRAKTÖR DEMOKRASİ MEYDANINDA SERGİLENDİ

Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör ev sahipliği yaptığı, TürkTraktör'ün 1 Milyonuncu Traktör etkinliği Demokrasi Meydanında düzenlendi. Demokrasi Meydanında 1 Milyonuncu Traktör sergilenirken, katılımcılara Tarlam Cepte uygulamasının yüklenmesi yapıldı. Ziyaretçiler traktör ve ekipmanlar hakkında bilgilendirilirken 'Hediye Traktör' çekilişine de katıldı.

HEDİYE TRAKTÖR ÇEKİLİŞİNE YOĞUN İLGİ

Demokrasi Meydanında kurulan standa beklenilenin üzerinde ilgi gösteren Gaziantepli çiftçiler, 'Hediye Traktör' çekilişine de katıldı. Bir adet 'T540S 2WD' traktör serisinin çekilişine çok sayıda çiftinin katıldığı gözlendi.

Gaziantep New Holland Yetkili Bayi Bilgin Traktör yetkilileri, TarlamCepte uygulaması ve 1 milyonuncu traktöre ilgi gösteren Gaziantepli çiftçilere teşekkür etti.

ÇİFTÇİLERİN İHTİYAÇ DUYACAĞI TÜM BİLGİLER TARLAMCEPTE UYGULAMASINDA

TarlamCepte uygulaması ve 1 milyonuncu traktöre ilgi gösteren Gaziantepli çiftçilere teşekkür eden Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, 'Çiftçilerin her konuda ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler TarlamCepte uygulamasında. TarlamCepte uygulamasının en önemli avantajlarından birisi de uygulamanın içerisinde çiftçilere canlı olarak destek sunacağı ziraat mühendislerin bulunmasıdır' dedi.

ÇİTFÇİLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep Bilgin Traktör ve Türk Traktör işbirliğiyle bir adet 'T540S 2WD' traktör hediye edileceğini belirten Bilgin, bugüne kadar kendilerine destek veren ve tercih eden müşterilerine teşekkür etti.

Bilgin Traktör olarak çiftçilere destek olmaya devam edeceklerini belirten Bilgin, 'Toprağa yaşam veren çiftçilerimizi geleceğe hazırlamak için bir traktör hediye ediyoruz. Kampanya başvurular 14 Ekime kadar sürecek. Tüm çiftçilerimizi kampanyaya katılmasını bekliyoruz' dedi.

ÇEKİLİŞE KATILMAK ÇOK KOLAY

Çekilişe katılmanın çok kolay olduğunu belirten Bilgin, 'Çekilişe katılmak çok kolay. Çiftçiler TarlamCepte uygulamasını telefonuna indirip üye olacaklar, daha sonra ana ekranda çekilişe katıl butonuna basıp çekilişe katılabilecekler. Eğer online olarak çekilişe katılamayan çiftçilerimiz varsa Demokrasi Meydanında 5-6-7 ağustos tarihlerinde kurulu olacak standımıza davet ediyoruz. Arkadaşlarımız sizlerin çekilişe katılmanızı sağlamak için yardımcı olacaklar. Tüm çiftçilerimizi bekliyoruz' dedi.

TARLAMCEPTE UYGULAMASI İLE TARIMDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM!

Dünya çiftçilerinin de tercih ettiği ürünleriyle TürkTraktör, günümüzde tarımın dijital yolculuğuna; Türk çiftçi ekosistemine yön veren, dijital dönüşüme çiftçileri dahil eden ve dijital karar desteği sunan Tarlam Cepte uygulamasıyla önemli bir katkı sağlıyor.

Cep telefonları ve tabletlere indirilebilen Tarlam Cepte uygulaması, uydudan alınan veriler sayesinde sunduğu erken uyarı sistemiyle tarlanın uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. Ayrıca uygulama, kullanıcının tarlasına özel operasyonel verimliliğini arttıracak yöntemleri de sunuyor.

2019 yılında TürkTraktör tarafından akıllı tarım teknolojilerinin çiftçiler arasında kullanımını yaygınlaştırma hedefiyle sunulan Tarlam Cepte uygulaması, bugün binlerce kullanıcısıyla kendi kategorisinde en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Tarlam Cepte, girdi maliyetlerini azaltmak ve operasyonel verimliliklerini artırmak üzere çiftçilerin yeni teknolojilere erişimini kolaylaştırıyor.

Tarlam Cepte kullanıcılarına bölgesel hava durumu bilgisi, hibe/destek duyuruları, mazot, gübre ve ilaç fiyatları, hikayeler, gelir&gider hesaplayıcı ve önemli linkler ücretsiz olarak sağlanırken, uydu verileri sayesinde tarla konumu alınarak,117 farklı bitkinin üretim önerileri, bitki sağlığı görüntüleme, zirai problemli bölge tespiti, canlı yağış ve fırtına takibi, bitki yetiştiriciliği ve traktör sorunlarını uzmana sor, ilaçlama ve traktör kullanımı premium özellik olarak sunuluyor. Mobil uygulama Google Play, App Store'dan veya www.tarlamcepte.com adresinden ücretsiz indirilebiliyor. Ücrete tabi olan premium özellikler ise belirli traktörlerden satın alım yapan çiftçilere 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

Tarlam Cepte'nin yeni sürümü yalnızca çiftçilerin değil hobi bahçesi olanların ve organik tarım ile uğraşanların da ihtiyaç duyduğu bilgi ve önerileri kullanıcılarına sunuyor. BAHRİ UÇAR