Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara dağıtmak üzere Gaziantep Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bin 500 ton patates ve 53 bin 256 kilo soğan yardımı yapan Kökoğlu'na Teşekkür Belgesi takdim etti.

Eğitime destekleri ile dikkatleri üzerine çeken Köksan Holding Yönetim Kurulu başkanı Asım Kökoğlu'nun vatandaşlara yönelik yaptığı yardımlar yüzleri güldürüyor. Gaziantep Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Kalbe dokun gönül kazan' kampanyasına destek veren Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, vatandaşlar için bin 500 ton patates ve 53 ton 256 kilo soğan yardımı yaptı.

Kökoğlu, vatandaşlara dağıtmak adına üreticiden aldığı patates ve soğanlar aynı zamanda üreticinin de yüzünü güldürdü.

'Kalbe dokun gönül kazan' kampanyası ile özellikle evlerinden çıkamayacak durumda olan kişilere ulaşılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Gaziantep Valisi Davut Gül, kampanyaya büyük katkı sunan Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu'na 'Teşekkür Belgesi' takdim etti.

Toplumsal dayanışmanın önemli olduğu konusu üzerinde duran Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, vatandaşlara yönelik yardımların devam edeceğini belirtti. Kökoğlu açıklamasında, 'Yaşadığımız topluma karşı görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. Pandeminin etkilerinin devam ettiği bu zorlu süreci de yardımlaşma ve dayanışma ile daha kolay bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Köksan Holding olarak imkanlarımız ölçüsünde kentimize ve insanlarımıza yönelik yardımlara ara vermeden devam etmenin gayreti içerisinde olacağız. Sayın Valimiz Davut Gül'e de bu konudaki duyarlı yönetim anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz' ifadelerine yer verdi.