Programına AK Parti Yavuzeli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek başlayan Mehmet Erdoğan, daha sonrasında Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ve Yavuzeli İlçe Kaymakamı Hasan Reşit Taşkın ile görüşerek ilçede faaliyet gösteren çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Erdoğan ve beraberindeki heyet Yavuzeli İlçesi'nde bulunan 32 km uzunluğundaki, 5 ayrı hattan oluşan ve 9 bin dekarlık ekilebilir araziyi su ile buluşturacak olan Merziman sulama kanalında ve Merziman Çayı üzerinde bulunan Akdeğirmen Köprüsü'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ardından yapımı tamamlanan Yavuzeli İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Saha ziyareti kapsamında İslahiye İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile bir araya gelen milletvekili Erdoğan, ilçede devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yavuzeli ve İslahiye olmak üzere her iki ilçenin esnaflarıyla yakından ilgilenen Mehmet Erdoğan, istek ve sorunların takipçisi olacağını belirterek; ilçe esnafının talep ve beklentilerini dinledi ve konuya dair notlar aldı.

Ziyaretleri esnasında AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a Yavuzeli İlçesi'nde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç; İslahiye İlçesi'nde ise İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.