Yerel basında, eften, püften konuları gündem edip, birkaç eksik kaldırım, üçbeş yol bakımsızlığını haber yapmakla gazetecilik dersi verenlerin "Ulusal gündemle" ilgili seslerini ancak birkaç sapığın, dini kisve altında işlediği ahlaksız cürümler konu edildiğinde duyuyoruz. Bunu dahi, ideolojik saplantılarını biriktirdikleri "Din Nefreti kusmuğu"na dönüştürüp, "Ah şu yobazlar!" Türünden bir seronomiyle sunarak, suret-i haktan görünüp, "Kuzu postuna bürünen kurt" hali pür melalindeler...

Aynı güruhu, zamanın evvelinde, 28 Şubat'ta mazlumların uğratıldığı haksızlıklar karşısında "Sus-Pus" otururken den biliyoruz. Söz konusu üçbeş din bezirganının işlediği münferit hadiseyi fırsata çevirip, ideolojik bilinçaltılarını harekete geçirenlerin dertlerinin "Dindarlar" değil, bilakis "Din" olduğunu da iyi biliriz! Birkaç alçak bahane edilerek tarikat ve cemaatlerin tümüne saldırmak, müslümanları din cahili, yobaz ve ahlaksızlıkla itham etmek tam olarak bir akıl tutulmasıdır! Biz bu zihniyeti geçmişten olduğu gibi, bugünden de tanırız! Evvelinde süslü cümlelerle hakikatten alıntılayıp, peşinden lafı getirip "Ne çekiyorsak yobazlardan çekiyoruz"

mealinde tercümelerle "Zehri bal deyu sunarlar altın tas içre!" Sözünün tam olarak anlam karşılığı oluverirler! Ahlaksızlık ve sapkınlık kimden gelirse alçaklıktır! Dindar görünümlü birisi de olsa, yada dinsiz biri! Fark eder mi? Etmez, etmemeli! Madem öyle ise, kendi partisinin kadın Milletvekiliyle otel odasında çiftleşirken görüntülenen Genel Başkan, ahlak ve erdem dersi mi veriyordu orada? Tek kelime ettiniz mi? Kınadınız mı?

Evet kınadınız! Kimi? Bu görüntüleri çekip yayımlayanları!.. Bunları çekenleri en şiddetli lanetle tel'in ediyorum. Ne ki; Bu görüntülere malzeme olana hiç mi lafınız yoktu? Gelelim bugüne; Diyarbakır'da eylem yapan anneleri sağır sultan bile duymuştur. Çocukları HDP marifetiyle, PKK çukur terör örgütü tarafından dağa kaçırılan ( İddia böyle) annelerin feryadı ülkenin birinci gündem maddesi iken, bu hususta tek kelime etmeyenlerin hangi doğrusunu konuşabiliriz ki?