Üniversite mezunu olup atama bekleyen yüzbinlerce mezunlarımız, bir umuttur atanmayı bekliyor…

Günümüz şartlarında üniversite mezunu olabilmek için en erken 14 yıldan başlayıp bölümlerine göre 20 yıl ve üzeri bir eğitim hayatını göz önünde bulundurduğumuzda.  İnsan hayatının en güzel zamanlarını okumak ile geçirildiğini görüyoruz. Peki, yazı ile yazıldığı gibi dile kolay 14 – 20 yıl okul okumak sizlerde takdir edersiniz ki hiç ama hiç kolay değil, maddi manevi o kadar çok zorlukları vardır ki yaşayanlar iyi bilir… Yaşanılan bu zorlukların mükâfatı olarak da, büyük bir heyecanla atanma bekliyorlar… Bekleyenler arasında Ön lisans Sosyal Güvenlik bölümü mezunlarının da çağrısına kulak verelim.

“Önlisans  Sosyal güvenlik bölümü mezunlarıyız  

Eğitimimiz boyunca kamu kurumlarımızın nitelikli çalışan ihtiyacını karşılamak üzere eğitildik.

Aldığımız eğitim ile staj ve sahada edindiğimiz tecrübeleri, ülkemizin geleceği için kullanmak arzusundayız.

Reel sektörün, kaliteli üretim ve hizmetin ne kadar önemli olduğunun idrakinde olan bizler, bu inançla ülkemize hizmet etmek istiyoruz.

Yaklaşık 5 yıldır yapılan kamu personel atamalarında Önlisans sosyal Güvenlik” bölümü mezunlarına ya hiç kadro yer verilmemesi ya da çok az kadro yer verilmesi bizleri derinden üzmektedir.

Başka iş ve istihdam olanaklarımızın da olmaması, hem bizleri hem de umudunu bizlere bağlamış olan ailelerimizi mağdur etmektedir. Atanmamız için en az 1000 kişilik atama talep ediyoruz önlisans sosyal güvenlik bölümü mezunları olarak saygılarımızla...

 Diye taleplerini gayet güzel bir şekilde dile getirmişler. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Atanamayan veya iş bulamayan gençlerim izin halini görüyor ve üzülüyoruz.  Mezun olduktan sonra Çoğunlukla herhangi bir mesleği olmadığından farklı bir işte; iş bulma olasılığı da oldukça zayıf kalıyor.  Birçok bölüm mezunları gibi Önlisans Sosyal Güvenlik mezunlarının yetkililere açık çağırısı atamaların biran önce gerçekleşmesi.  Umuyorum ki yetkililer bu çağırılarını duyup biran önce atamaları yapıp mağduriyetlerini giderirler…