Beklenmedik biranda gelip girdin hayatımıza, öyle güzel güzel bir giriş yaptın ki, bize huzur, bize mutluluk getirdin. Canımın içi Miracım, Rabbim seni bize nasip etti ama seni bizden daha seviyordu. Cennet meleğim canım oğlum, çok kısa sürdü bizimle oluşun, ansızın geldin, ansızın çekip gittin.

İyileşirsin diye çok çabaladık ama nasibimizde yokmuş beraber olmak. Cennet kuşum, babasının paşası, öyle güzel hayallerim ve düşüncelerim vardı ki seninle ilgili olmadı, kısmet değilmiş. Kırk gün evimizde seni misafir ettik.

Hastalandığında elimizin ve gücümüzün yettiği kadarıyla çabaladık hayata tutunabilmen için takdiri ilahi, alın yazımızın gerçekliği ile yüzleştik. İmtihanımızın en güzel meyvesi, biz şükrediyoruz, isyan etmiyoruz. Çünkü biz Allah c.c inanan, inançlı insanlarız.

Ölümün ondan geldiğini ve bu hayatta tek gerçeğin ölüm olduğunu idrak eden insanlarız. Annen, ben ve ablan senin için metanetli olmaya çalışıyoruz. Biliyorum zor, kolay değil senin yokluğun ama, şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Sen bizi cennette bekliyorsun, bize mahşerde şefaatçi olacaksınya bunu hissedince azda olsa kalbimdeki ateş sönüveriyor.

Seni çok özlüyoruz canım babam! Rabbim bizi senin şefaatine layık insanlardan kılsın inşaAllah!

AMİN