Uzun zamandır gündemde ki yerini koruyan olay bizzat malum ülkenin cumhurbaşkanına ait sözlerdir. İslam dinini ve onun mukaddes peygamberini karalayıcı sözleri hala gündemde ki sıcaklığını korumaktadır.

Bahse konu olan kişi Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macrondur bizzat. Açık konuşmak gerekirse daha öncedende yaşanılan, telafuz edilen sözlerin aynısını kullanarak yine İslam dinini ve peygamberimizi hedef alan kirli sözler maalesef kullandı.

Avrupa'nın dinimize karşı bu tutarsız tavırları bayağı bir eskiye dayanıyor. Camii kapılarına asılan domuz başları, yakılan mescitler, müslümanların uğradığı ırkçı saldırılar vb. türden bir çok örnek gösterilebilir.

Dinimiz eşitlik ve şefkat dinidir. Fakat insanlıktan nasibini almamış bu yoldan çıkmış fasık topluluk maalesef dinimize ve peygamberimize dil uzatıp iftira atmaktadır. Kendini bir halt zanneden bu müptezel mahluklar kendi dinleri ile böbürlenerek ortalıkta cirit atmaktadırlar.

Nasıl ki biz onların dinine ve düşüncelerine saygı duyuyorsak, aynı davranışı karşı toplulukda yapmalı. Nezaket ve saygı kurallarını aşmadan insani düşüncelerimizi dile getirerek insanların dini vecibelerini alaya alacaķ konulardan uzak durmalıyız.

Biz şimdilik imanın en zayıf noktası olan şeyi yapacaz, kalbimizle onları Allah c.c sevk edecez ve mahşer gününde o hak olan mizanda her şey bütün çıplaklığıyla ortaya çıkacak ve Allah c.c dini galip gelecek. Allah c.c hesabı çetindir. Çünkü kahhardır. Kahru perişan eyleyendir.