Bu meşum corona belası çıktığı zaman, bunu üretenlerin bir hedeflerinin de yaşlı nüfusu budamak olduğunu yazmıştım. Örneğin aşağıda linkini verdiğim yazılarımı okuyup son günlerde deşifre olan küresel planları yeniden değerlendirmenizi tavsiye ederim.

https://www.muhammedozkilinc.com/yaslilara-corona-budami/, https://www.muhammedozkilinc.com/batida-corona-cana-minnet/, https://www.muhammedozkilinc.com/yaslilar-rahmet-mi-azap-mi/

Oda TV pusuda bekliyormuş gibi, hemen bu yazılarımı diline dolayarak, çirkin birtakım eleştirilerde bulunmuştu. Daha önce de kadın ve aileye dair bir yazımı “Günün Yobazı” manşetiyle diline dolamıştı. O yazıda eleştiri sınırlarını da aşarak, hakarette bulunduğu halde, cevap verilmeye değer bulmamış ve susmuştum.

Halbuki “batıyı” ve “vahşi kapitalizmi” bilen, tanıyan her aklıselim insan, bu söylediklerimin gayet yerinde olduğunu onaylar diye kanaat ediyorum. Kaldı ki, Oda TV eğer emperyalist baronların sesi değilse, birazcık araştırsa, bu konuda düzinelerce belge ve bilgiye ulaşabilir. Yaşlı emekçileri sırtlarında kambur gören küresel yamyamlar, yıllardır bunu dillendiriyorlar. Ben burada sadece iki örnek sunayım. Belki Oda TV’nin görmeyen gözleri görür de insafa gelir!

  1. İnsanları ikna ederek ortadan kaldıracağız

Fransa eski Cumhurbaşkanı Mitterand'ın danışmanı Jacques Attali, 1981 yılında yazdığı makalesinde, “Gelecekteki sorun, nüfusu azaltmanın bir yolunu bulmak olacak” diyor ve tekliflerini şöyle sıralıyor:

“Gelecek, nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek! Elbette, toplama kampları yaparak ya da katlederek değil. Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız. İnsanları hedefleyen bir salgın, yaşlıları öldüren bir virüs, illa ki bir sebep ya da bir şey bulacağız, çok da önemli değil, zayıflar ve korkaklar ona boyun eğecek! Aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak. Çözüm olacak tedaviyi önceden planlamış olacağız. Böylece moronların seçimi kendi kendine yapılmış olacak: mezbahaya yalnız gidecekler.”

  1. GAVI ALLIANCE (KÜRESEL AŞI VE AŞILAMA BİRLİĞİ)

GAVI Alliance, 2000 yılında Gates Vakfı’nın yardımıyla kurulmuştur ve amacı, üçüncü dünyanınhepsini aşılamaktır. GAVI organizasyonunun üyeleri; gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ulusal hükümetleri, Bill ve Melinda Gates’in, Çocukların Aşı Programı, Uluslararası İlaç Fabrikaları Birliği(IFPMA), Rockefeller Vakfı, Dünya Bankası, Dünya Sağlık Örgütü(WHO), UNICEF. 2000 Aralığında, Sr. William H. Gates, şunları söylüyor:

”Rockefeller Vakfı’ndan aldığımız ilhamla vakfımız, bir GAVI enstrümanı olan Çocuk Aşıları Global Bütçesine 750 milyon dolarlık katkıyı taahhüt ederek GAVI’yi başlatmıştır.” (…)

Rockefeller Vakfı’nın bağışladığı parayla, Dünya Sağlık Örgütü‘nün geliştirmiş olduğu kısırlık aşılarını kanıtlayan dağ gibi dokümanı düşünecek olursak, milyonlarca insana aşı sağlayan GAVI gibi küresel bir mekanizmanın varlığı, en hafif ifadesiyle endişe vericidir. Bill Gates’in yakın bir konferans sunumundaki şu sözleri çok ilginç:

”Dünya’da 6,8 milyar insan var ve bu rakam 9 milyara doğru çıkıyor. İyi bir aşılama programı ve sağlık hizmetiyle bunu %10-15 azaltabiliriz.”

Kısırlık Aşıları

Jurriaan Maessen’in rapor ettiğine göre, GAVI‘nin ortaklarından olan; Dünya Sağlık Örgütü ve Birleşmiş Milletler Popülasyon Bütçesi, Dünya Bankası’yla 1970’lerde ”Üreme Düzenlemesi Aşıları İş birliği” adı altında bir araya geldiler. Buna göre; bu iş birliği grubu, birçok araştırmalar yaparak kısırlık aşısı üretimini koordine etmektedir. Bu grup, sperm ve yumurta engelleyici aşılar üzerinde çalışmakta ve bir anti-hCG aşısı üretmekte başarılı olmuştur. 1989’da Yeni Delhi’deki Ulusal İmnoloji Enstitüsü’nde HCG‘nin taşıyıcılar yoluyla insana nasıl aktarılabileceği konusunda araştırmalar yapmıştır. Konuyla ilgili Oxford Üniversitesi yayınları 1990’da bir makale çıkartmış ve Rockefeller Derneği, çalışmayı finanse edenler listesinde yer almıştır. Tetanoz aşısıyla hCG’nin insana taşınması sonucu, kadınlar kısırlaştırılmakta ve hamile kadınların çocuğunu düşürmesi sağlanmaktadır. (Kaynak: Daniel Taylor, ”Vaccinate The World: Gates, Rockefeller Seek Global Population Reduction”)

Soldan çarklı görünümü veren Oda TV, eğer birazcık insani erdemlerden nasibi kalmışsa, bunca gerçeklerden sonra, özür dilemelidir. Diğer yandaşları gibi yıllarca “Kahrolsun ABD” sloganları atan “oda” “halk” vb. medya kuruluşları, bundan böyle doğruları görüp doğruyu yazmazlarsa, asıl yobaz kendileridir. Subheneke... Bihamdike... Esteğfiruke... Muhammed Özkılınç