Şahinbey İlçe Başkanımız Av. Hasan Teke Ve Teşkilatının Hızına Yetişilmiyor, İlçe Başkanı Tarafından Her gün Bir Proje Geliştiriliyor Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiren Av. Hasan Teke Çat Kapı Projesi ile Türkiye’de Ses Getirdi Bir Saatin İçinde 300 Ev Ziyaret Edildi.

 

Vatandaşların Büyük Sevgisini Kazandı. Halkımızın Çok Bir Beklentisi Yok Yeter ki Onun Elini Sık Onun Kapısını Çal Bizim Vatandaşımız Ondan Mutlu Oluyor. Yine Sayın Başkanımız teşkilatımız ile birlikte Esnaf Ziyareti kapsamında Bir Günde 1000 Esnafı Ziyaret ettiler. Her Esnafa Gidildiğinde Hayırlı İşler ‘İlk Siftah Bizden’ Projesi’ni Esnaf Kardeşlerimiz Bu Tür Projeleri Alkışlarla Karşılıyor.

Yani Kısacası Benim Hep Bir Sözüm Var ‘AT Sahibine Göre KİŞNER’ Sahibin Üretken Olursa Ekipte Ona Göre Şahlanır. İlçe Başkanı Av. Hasan Teke Şahinbey Halkının Sıkılmadık El, Çalmadığı Kapı Kalmadı. Başkan Teşkilatına Önem Veren Birisi Tabi ki Şahinbey’de Öyle Bir Birlik Beraberlik Var Ki Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı İç içe Çalışıyor.

Türkiye’de Örnek Bir İlçe Belediye Başkanı Olan Mehmet TAHMAZOĞLU’nun Hizmetlerinide Saymakla Bitmez Sayın Tahmazoğlu nu Anlatmamıza Gerek Yok Türkiye Biliyor Sayın Başkanın Hizmetlerini  AK Parti Kadroları Yapmış Olduğu Hizmetlerle 18 Yıl Ayakta Nice 18 Yıllara Yeter ki Biz Birlik Beraberlik İçinde Olalım Ve Bu Güzel Hizmetlere Devam Edelim.