Karaborsa birçok insan tarafından bilinen ve aynı zamanda birçok firmanın da korkulu rüyası olan yasa dışı ürün satış alanı olarak biliniyor. Bu satış alanı firmaları ve kişileri oldukça derinden etkilerken, ekonomik anlamda da büyük zararlara sebep olabiliyor.

Özellikle son dönemde kara borsa olaylarının oldukça artması da bu anlamda yapılan kamu spotlarının artmasına vesile oldu. Bu durum neticesinde ülkede önder olan kişiler insanları bu tür yasa dışı ürün satış noktalarından uzak durmaları konusunda uyardı.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerindne birisi olan Sony’de kara borsa olaylarından oldukça şikayetçi ve bu durumun önüne geçilmesi adına birçok adımın yanı sıra açıklamalar da yapıyor. Son olarak Playstation fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sony şirketi, satış fiyatının aynen devam ettiğini belirtti.

Sony, PlayStation 5 fiyatlarıyla ilgili kullanıcıları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Oyun konsollarımızın tavsiye edilen perakende satış fiyatlarında 2021'in ilk çeyreğinde vergi indirimine bağlı yapılan güncelleme sonrasında herhangi bir değişiklik olmadığını bilginize sunarız. PlayStation 5’in Ultra HD Blu-ray disk okuyucuya sahip modeli 7499 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile satılmaya devam etmektedir."